De MTB clinic voor beginners en gevorderden

In onze MTB clinic voor beginners en gevorderden schieten uw vaardigheden snel ophoog. Heel makkelijk en leuk, dankzij onze ervaren instructeurs. Samen fietst u op een van de favoriete plekken van beginnende én gevorderde mountainbikers: de Veluwe. Kom hiervoor ook naar de Boerenschuur, waar u meteen uw lekkere koffie, lunch, borrel en diner regelt. Alles wordt voor u verzorgd, op één inspirerende locatie. Perfect voor dat originele uitje met uw vrienden, familie of collega’s! Neem nu contact met ons op!

Dé MTB clinic voor u

Het mooiste van onze MTB-clinic? Deze is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Want onze instructeurs passen hun ‘les’ aan op uw individuele behoeften. Dus begint u net met MTB, of wilt u juist als gevorderde MTB-liefhebber grenzen verleggen? Onze clinic biedt hiervoor altijd waardevolle inzichten, tips en technieken. Zowel dus voor beginners als gevorderden. U krijgt meer zelfvertrouwen en dat zullen u en uw teamgenoten merken!

Waarom een MTB clinic op de Veluwe?

Waarom een MTB clinic op de Veluwe? Simpel: het gebied lijkt er voor gemaakt. Kijk maar naar het adembenemende landschap van al die prachtige heidevelden, bossen en velden. Met zoveel afwisseling in het terrein, en de langere afstanden die u kunt afleggen, is mountainbiken natuurlijk op zijn leukst. Inspirerend met gezelschap, rustgevend in uw eentje. Helemaal als u écht goed kunt fietsen. Beginners en gevorderden volgen hiervoor de geweldige MTB-clinic bij de Boerenschuur.

Wat leren beginners?

Beginners worden in deze MTB-clinic opgeleid tot vaardige mountainbikers. De instructeurs vertellen over de basisprincipes van het mountainbiken. Denk aan het correct hanteren van uw fiets, uw lichaamspositie, en de verschillende remtechnieken en bochtentechnieken. Dankzij de deskundige begeleiding bouwen beginners niet alleen zelfvertrouwen en rijvaardigheid op, het wordt hun tweede natuur!

Wat leren gevorderden?

Gevorderden leren in de MTB-clinic meer geavanceerde technieken. Zoals springen, draaien en remmen. Afhankelijk van de specifieke vaardigheden, leren gevorderden hoe het gewicht beter verdeeld wordt, en hoe op noodsituaties gereageerd moet worden. Maar ook de technische kant is relevant voor gevorderden: hoe u uw mountainbike verstelt en aanpast om deze beter te laten passen bij uw lichaam en voorkeur.

Ook arrangementen mogelijk: eten & drinken bij uw MTB clinic

Voordat u aan de slag gaat, is een kopje koffie natuurlijk wel zo lekker. Afhankelijk van het moment, kunt u ook kiezen voor een zalige lunch, waarmee u de rest van de dag goed vooruit kunt. De meeste voldoening haalt u echter uit een diner in het sfeervolle restaurant van de historische Boerenschuur. Praat hier gezellig na over uw ervaringen tijdens de MTB-clinic. Dit wordt een echte beloning, bekijk ons menu maar eens!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>