De Boerenschuur
Het boeren landleven gevoel!
De Boerenschuur
Het boerenland leven gevoel!

Bent u op zoek naar een restaurant om lekker te lunchen in de buurt van Garderen, Putten en Ermelo? Bezoek voor een smaakvolle lunch het (grill)restaurant De Boerenschuur aan de rand van het dorp Vierhouten, gelegen te midden van de mooie Veluwse bospartijen en prachtige uitgestrekte heidevelden. Vooral wanneer u een wandel- of fietstocht maakt is het fijn om even uit te rusten in de prachtige tuin van De Boerenschuur met haar kleurrijke en heerlijk geurende boerenbloemen. Maar ook binnen wacht u een verrassende aanblik. Er zijn allerlei nostalgische boerenvoorwerpen van de Veluwe te bewonderen. Bij De Boerenschuur proberen we het onze gasten helemaal naar de zin te maken. Iedereen voelt zich hier meteen thuis tijdens een heerlijke lunch.

Bekijk hier direct onze lunchkaart

Diverse keuzes in lunchmenu’s

Bij De Boerenschuur is er, naast voor-, hoofd-, en nagerechten heel veel keuze in koude en warme lunchgerechten. Neem bijvoorbeeld uit de salades , tosti’s of boerenplates

  • Carpaccio
  • Zalm
  • Tosti ham en kaas
  • Tosti brie, honing en walnoten
  • Biefstuk met friet
  • Vis van de dag met friet

Natuurlijk is er nog veel meer te kiezen aangaande onze smaakvolle lunches. Kom langs en bekijk wat u lekker vindt. Een soepje vooraf is ook altijd een goed idee. Bijvoorbeeld een boerensoepje of tomatensoep.

Eigen moestuin

Het bijzondere aan de groenten en kruiden van De Boerenschuur is dat wij die uit onze eigen moestuin halen en vervolgens verwerken in onze heerlijke lunches en andere gerechten. Heel gezond en dus van Veluwse grond. Bij de meeste gerechten horen ook speciale groenten en kruiden. Dat maakt het menu pas compleet. Hebt u last van allergenen? Meld het ons.

Vlees-, vis- of vegetarisch lunchen in de regio Garderen, Putten, Ermelo

Genieten van een lunch in onze prachtige ambiance is natuurlijk een streling  van de tong en door al die bloemen en mooie Veluwse boerenvoorwerpen ook zeker een lust voor het oog. Behalve diverse lunchgerechten, serveren wij natuurlijk ook heerlijke diners, bestaande uit voor-, hoofd-, bij-, en nagerechten met vlees of vis en daarnaast de speciale menu’s. Dit zijn de boeren-, boerinnen-, en knechtenmenu’s . Op een plank van 1 meter 50 worden er allerlei schaaltjes gepresenteerd met daarop biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs met daarbij boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende sauzen. Dus bent u na een dagje uit in de buurt van Garderen, Putten of Ermelo, kom naar De Boerenschuur voor een heerlijke lunch of diner.

Lekkere toetjes

Een heerlijk ijsgerecht zoals bananensplit en blanke boerin met heerlijk vanille ijs gaat er natuurlijk altijd in. Daarnaast serveren wij tevens hangop, crème brûlée, monchoutaart of bijvoorbeeld het toetje genaamd: wie gaat de kar trekken, een parade van onze dessertkaart of echte boerenschuur, allemaal lekkernijen bij elkaar. Probeer het eens.