Voorgerechten
Boerenbrood
8Vers afgebakken boerenbrood met
kruidenboter en knoflookmayonaise
Glutenvrij brood
8Vers afgebakken bolletjes met
kruidenboter en knoflookmayonaise
Proeverij van vlees
14Lei met carpacciorolletje, gerookte rib-eye en beenham. Geserveerd met mesclun, piccalilly, honing-mosterdsaus, olijven en peppadew met roomkaas
Boerenkluifjes
10Geroosterde kipkluifjes in een
heerlijke marinade
Varkensribbetjes
11Portie gemarineerde varkensribbetjes
Boerenvoorafje
15Geroosterde kipkluifjes met
varkensribbetjes, carpacciorolletjes,
tonijnmousse en vleugeltjessaus
Gamba’s
14Gepelde gambastaartjes in knoflook
gesmoord met tomatensalsa en zoetzure
komkommer
Carpaccio
14Dungesneden runderhaas met rucola,
truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en
geroosterde pijnboompitten
