Uw ideale MTB/mountainbike clinic

Laat alle remmen los tijdens onze MTB/mountainbike clinic. Ervaar de natuur en het avontuur, en de frisse buitenlucht op de Veluwe, terwijl u met uw nieuwe vaardigheden afwisselend terrein trotseert. Met onze deskundige instructeurs krijgt u alles snel in de vingers (en benen). Als u deze mountainbike clinic reserveert, bezorgt u uw familie, vrienden of team een onvergetelijke dag. Want onze clinics versterken het groepsgevoel. Bezoek de Boerenschuur op de Veluwe voor een echte MTB-sensatie, regel nu uw clinic!

Onze MTB clinic: compleet verzorgd

Bij de Boerenschuur verzorgen wij uw mountainbike clinic tot in de details, zodat dit úw dag wordt. Die begint met koffie en thee, of een smakelijke lunch in ons restaurant. Dankzij de instructies van onze ervaren instructeurs beleeft u een inspirerend dagje mountainbiken. Uw MTB-clinic wordt aangepast op het niveau van de fietsers, en is dus zinvol voor zowel beginners als gevorderden. Sluit daarna de dag af met heerlijk eten en drinken in ons restaurant, terwijl u gezellig napraat over uw sportprestaties.

Diner voor mountainbikers

Aan onze royale menukaart ziet u meteen waarom wij geliefd zijn door muntainbikers. Hier bestelt u planken vol boerenbrood, kruidenboter, knoflookmayonaise, geroosterde kippenkluifjes in marinade, varkensribbetjes, of Boerenvoorafjes met diverse lekkernijen. Na de mountainbike clinic heeft u natuurlijk veel trek, dus maken wij ook dikke Boerenburgers, gekruide diamanthaas of en boterzachte rib-eyes. Maak uw maaltijd dan ook compleet met bijgerechten zoals boerenfrieten, gebakken champignons en sperziebonen met spekjes. Onze tip voor de allerlaatste afsluiter van uw MTB-succes: de parade van de dessertkaart.

Na of voor de mountainbike clinic

Heeft u tijd over voor of na uw MTB clinic? Bezoek de nabijgelegen bezienswaardigheden. Zoals het Kröller-Müller Museum met zijn fantastische collectie met werken van Picasso en van Gogh. Of verken de bossen en heide van de adembenemende Veluwezoom. Is het lekker weer? Dan kunt u ook heerlijk uitrusten met een borrel op ons terras. Alles voor een perfecte dag vol gezelligheid.

Hoe steekt de MBT-clinic in elkaar?

Onze mountainbike clinic is een geweldige manier om uw vaardigheden bij te schaven, waarna u in dezelfde eigen omgeving meteen in het ‘echt’ kunt mountainbiken. Dankzij de expertise van de instructeurs leert u de juiste technieken voor het rijden van een mountainbike op vlakke en onverharde paden. De beginnersclinic is vooral gericht op basistechnieken zoals sturen, remmen en schakelen. De clinic voor gevorderden behandelt geavanceerdere technieken voor moeilijkere terreinen. Neem nu contact met ons op voor het arrangeren van uw eigen MTB-clinic.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>