Nostalgisch (grill) restaurant in de regio Garderen, Uddel, Elspeet

In de regio Garderen, Uddel en Elspeet, ligt te midden van de mooie Veluwse bossen en heidevelden het nostalgische (grill) restaurant De Boerenschuur. Dit restaurant vindt u in Vierhouten op een prachtige locatie omringd door bossen en heide. Meteen te zien is dat De Boerenschuur het oude boerenleven uitstraalt. Buiten geniet u van de weelderige bloementuin met haar kleurenpracht en heerlijke geuren. Eenmaal binnen, waant u zich terug in de tijd en zijn er allerlei prachtige Veluwse boerenvoorwerpen te bewonderen. Bij De Boerenschuur vinden wij het heel belangrijk dat u zich hier meteen thuis voelt en de gezelligheid en nostalgie ervaart.

Veel keuze in vlees- en vismenu’s alsook vegetarisch

Bij De Boerenschuur bieden wij u de keuze uit diverse vlees- en vismenu’s. Bij ons zijn zowel speciale voor-, hoofd-, bij-  en nagerechten alsook lunchgerechten te verkrijgen. Wie niet van vlees en/of vis houdt, kan natuurlijk ook kiezen uit een aantal vegetarische gerechten. Wij bieden onder andere de volgende voor- en hoofdgerechten:

 • Gerookte runderlende
 • Huisgemarineerde zalm
 • Gegrilde meloen
 • Boerensaté van de haas
 • Gebakken kabeljauwfilet
 • Vegetarische burger

Dit is slechts een hele kleine greep uit alle menu’s die hier verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er tevens de keuze uit lekkere soepjes, bijgerechten en nagerechten.

Speciale menuvormen bij De Boerenschuur, uniek in de regio Garderen, Uddel en Elspeet

Naast de keuze uit voor-, hoofd-, bij- en nagerechten, kijk eens op onze speciale menu’s die wij aanbieden. Op een plank van 1 meter 50 presenteren wij het speciale boeren- of boerinnenmenu of het knechtenmenu. Op deze manier kunt u met meerdere mensen gezellig en ontspannen tafelen op een toch wel creatieve wijze. Op deze plank staan diverse schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs met daarbij boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende soorten sauzen.

Liever vis of vegetarisch?

Visliefhebbers genieten bij De Boerenschuur van de vismenu’s Uit de Boerensloot. Kies bijvoorbeeld de gebakken kabeljauwfilet of gegrilde zalmmoot. Maar wij serveren natuurlijk ook de heerlijkste vegetarische gerechten en bijgerechten zoals de regelmatig wisselende vegetarische schotel, een vegetarische burger, een schaaltje dagverse groentes, boerensalade met rauwkost, gebakken champignons en ui en nog veel meer lekkernijen. Onze nagerechten bestaan bijvoorbeeld uit: bananensplit, de blanke boerin, monchoutaart of hangop. Liever geen toetje? Dan is er nog de keuze uit diverse soorten koffie, thee en likeuren.

Uit onze eigen moestuin

Bij De Boerenschuur houden wij van versproducten. Uit eigen moestuin komen namelijk diverse producten zoals groenten en kruiden en verwerken deze vervolgens in onze gerechten. Gezond eten van eigen Veluwse bodem, dat is ons motto. Een dag je uit in de regio Garderen, Uddel en Elspeet? Kom bij De Boerenschuur in Vierhouten genieten van een lunch of diner. Kampt u met allergenen? Meld het ons.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>