Nostalgisch (grill) restaurant in de regio Harderwijk, Ermelo, Putten

Middenin de mooie bossen van de Veluwe, in de buurt van Harderwijk, Ermelo en Putten, ligt in Vierhouten het (grill) restaurant De Boerenschuur. Bijzonder is het, wanneer u hier aankomt,  dat u meteen ziet dat dit grillrestaurant haar naam alle eer aandoet. De Boerenschuur straalt het oude boerenleven uit. Geniet van de bloemenweelde buiten met de kleurenpracht en heerlijke geuren, stap vervolgens naar binnen en bewonder allerhande Veluwse boerenvoorwerpen die u even mee terugnemen in de tijd. Bij De Boerenschuur vinden wij het fijn dat onze gasten zich hier direct thuisvoelen en een stukje nostalgie van vroeger ervaren. Wij hebben het geheel warm en smaakvol aangekleed.

Uiteenlopende keuze in menu’s

Bij de Boerenschuur is er zowel de keuze uit een lekkere lunch of uitgebreid diner. Er is onder andere keuze uit speciale boerenhoofdgerechten zoals:

 • Boerenschnitzel
 • Boeren spareribs
 • Boerensteak
 • Knechten vlees
 • Boerenmeisjes vlees

Natuurlijk is er nog veel meer keuze uit heerlijke menu’s zoals naast hoofdgerechten ook diverse voorgerechten en soepjes en dat geldt ook voor de lunchgerechten. Dat is heerlijk genieten, op en top lunchpauze. Uiteraard is er ook nog genoeg keuze uit overheerlijke toetjes.

Eigen moestuin

Bijzonder aan De Boerenschuur is dat wij onze eigen moestuin hebben. De producten zoals diverse soorten groenten en kruiden die hier groeien, verwerken wij vervolgens in onze gerechten. Gezond eten van eigen Veluwse bodem. Wie een mooie fietsronde maakt door de bossen en met name in de mooie regio Harderwijk, Ermelo en Putten, kan ons mooie (grill) restaurant in Vierhouten bijna niet missen. We zijn heel goed bereikbaar en direct in het oog springend door onze prachtige locatie en de sfeer van onze ambiance.

Speciale menuvormen bij De Boerenschuur, uniek in de regio Harderwijk, Ermelo, Putten

Voor een ieder is er wat wils bij De Boerenschuur want er zijn natuurlijk ook speciale boeren- of boerinnenmenu’s en zelfs het knechtenmenu. Bij deze gerechten presenteren wij een plank van 1 meter 50! Daarop staan diverse schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs met daarbij boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende sauzen.

Liever vis?

Wie van vis houdt, heeft de keuze uit menu’s; Uit de Boerensloot zoals bijvoorbeeld gebakken kabeljauwfilet of gegrilde zalmmoot. Natuurlijk serveren wij tevens overheerlijke vegetarische gerechten en bijgerechten zoals: vegetarische burger en regelmatig wisselende vegetarische schotel, boerensalade met rauwkost, gebakken champignons en ui, schaaltje dagverse groenten en nog veel meer. Bekijk onze menukaart. Kampt u met allergenen? Meld het ons. Dus bent u op zoek naar een heerlijk restaurant in de buurt van Harderwijk, Ermelo en Putten? Kom dan naar De Boerenschuur in Vierhouten.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>