Vergaderen in de mooiste vergaderruimte op de Veluwe

Succesvol vergaderen in de meest inspirerende vergaderruimte van de Veluwe? Ontdek de Boerenschuur in Vierhouten, en blaas leven in uw vergadering. Ons karakteristieke pand aan de rand van de Veluwezoom biedt een even rustige als ontspannen sfeer. Dit is een comfortabele plek met alle nodige voorzieningen. Hier vergadert u met enthousiasme, motivatie en creativiteit. Boek nu uw perfecte vergaderruimte op de Veluwe!

Originele vergaderruimte midden op de Veluwe

Uw vergaderruimte bevindt zich op de bovenverdieping van de sfeervolle Boerenschuur. De ruimte is op een Veluwse manier ingericht, met authentieke voorwerpen uit de omgeving. Hierdoor heerst er een typisch warme en nostalgische sfeer, kenmerkend voor de Veluwe. Toch is de zolder ook voorzien van moderne faciliteiten, zoals een beamer en uiteraard wifi. Een ideale plek voor uw vergadering, brainstormsessie, presentatie en gezellige lunch. Geschikt voor groepen tot 30 personen.

Omgeving voor vergaderen én ontspannen

U vindt de Boerenschuur aan de rand van de Veluwe, in het dorpje Vierhouten. Midden in de uitgestrekte bospartijen, heidevelden en stuifzandgebieden, ligt deze prachtige vergaderruimte. U bent omringd door veel groen en cultuurrijk boerenland. In die sfeer voelt uw gezelschap zich al snel thuis. Na het vergaderen bent u meteen in het bos en de hei, waar u met uw team of afdeling heerlijk wandelt en fietst. Hier werkt u dus ook meteen aan uw teambuilding.

Inspirerende omgeving op de Veluwe

Wilt u meer ondernemen naast uw vergadering op de Veluwe? Mis de historische bezienswaardigheden niet. In het dorp Vierhouten fietst u langs het Verscholen Dorp, een onderduikdorp uit de Tweede Wereldoorlog. Of ga paardrijden bij een van de vele maneges op de Veluwe. Wij verzorgen ook regelmatig mountainbike clinics. Na al deze activiteiten, en het vergaderen in onze vergaderruimte, kunt u heerlijk ontspannen op het terras of in ons sfeervolle restaurant.

Lunch en diner voor of na het vergaderen

Welke succesvolle vergadering is niet begonnen of afgerond met een heerlijke lunch, of afgesloten met een zalig diner? Dit verhoogt de sfeer: de tongen komen los, het gesprek wordt positief. Denk aan een echte boerenmaaltijd, geserveerd op planken: heerlijke boerensandwiches met kaas, makreel of carpaccio, of hapjes met warme kipkluifjes en varkensribbetjes. Bij de lunch schenken wij melk, karnemelk, sinaasappelsap en andere dranken.

Wilt u na het vergaderen dineren, ontdek dan onze heerlijk malse grillgerechten. Door de verse producten en eigen kruiden, wordt alles extra lekker. Op ons terras, direct bij de vergaderruimte, praat u gezellig bij onder het genot van een lunch of borrel. Wat u ook doet, u doet het op de beste plek voor vergaderen: de Boerenschuur op de Veluwe. Wees welkom!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>