VOORGERECHTEN

Boerenbrood | 8
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise

Boerenkluifjes | 10
Geroosterde kippenkluifjes in een heerlijke marinade

Varkensribbetjes | 11
Portie gemarineerde varkensribbetjes
 
Boerenvoorafje | 15
Kipkluifjes, varkensribbetjes, carpacciorolletjes,
makreelmousse en vleugeltjessaus | vanaf 2 personen
 

Gamba’s | 14
In knoflook gesmoorde gambastaartjes met tomatensalsa en zoetzure komkommer

Carpaccio | 14
Dungesneden runderhaas met rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
 

Glutenvrij brood | 10
Twee ambachtelijke bolletjes met kruidenboter en knoflookmayonaise

Steak Tartare | 15
Fijngesneden diamanthaas met een
kwarteleitje en toast

SOEPJES

Tomatensoep met ’n scheutje room | 7
Deze maakte oma het lekkerste van de omgeving, met hele stukjes tomaat en veel kruiden

Boerensoepje | 7
Zo’n soepje wat de hele dag staat te trekken, met veel vlees en groenten

HOOFDGERECHTEN

Stoere Boerenburger | 20
Gewoon fors en lekker met sla, spek, ui en kaas

Vierhouten steak | 21
Gekruide malse diamanthaas

Rib-eye steak | 24
Boterzachte kalfs rib-eye

De Boer, boerin en de knecht | 27
Diamanthaas, rib-eye en ossenhaas

Tournedos | 32
Biefstuk van de ossenhaas, zo zacht…

Spareribs M | 18
Een portie gemarineerd met kruiden en sojasaus
Of een portie om te vlammen

Spareribs L | 24
Een portie gemarineerd met kruiden en sojasaus
Of een portie om te vlammen

Spareribs XL | 30
Een portie gemarineerd met kruiden en sojasaus
Of een portie om te vlammen

Boerensaté van de haas | 22
Gemarineerde varkenshaas-saté aan een spies

Boerenschnitzel | 21
Met spek, ui, champignons en gegratineerd met kaas

Allegaartje van de Grill | 23
Mals stukje biefstuk, gemarineerde varkenshaas, kipfilet en spareribs

Gevulde Varkenshaas | 27
Malse varkenshaas gevuld met brie, omwikkeld met spek, gegarneerd met walnoten en honing

Gamba’s | 28
In knoflook gesmoorde gambastaartjes met tomatensalsa en zoetzure komkommer

Surf en Turf | 28
In knoflook gesmoorde gambastaartjes en gekruide diamanthaas

Gebakken Zalmmoot | 24
Op de huid gebakken zalm met een witte wijnsaus

Tortilla Schelp | 22
Een huisgemaakte tortilla schelp gevuld met diverse groenten, tomatensaus en kaas op een bedje van pasta

 

Bijgerechten

Boerenfrieten | 4

Boerensalade met rauwkost | 4

Sperziebonen met spekjes | 4

Gepofte aardappel met knoflooksaus of kruidenboter | 4

Gebakken champignons, ui en paprika | 4

Gebakken piepers met spek en ui | 4

Sauzen

Mayonaise, ketchup of curry | 1

Koude knoflooksaus | 2

Satésaus | 2

Kruidenboter | 2

Pepersaus | 2

Champignonsaus | 2

Vleugeltjessaus | 2

Appelmoes | 2

Keuzemenu

Knechtenmenu | 42 p.p.

Voorgerecht
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise

Hoofdgerecht
Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfrieten, gebakken piepers met spek en ui, boerensalade en vier soorten sauzen

Nagerecht
Een parade van de dessertkaart

Vanaf twee personen

Boerinnenmenu | 47 p.p.

Voorgerecht
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise
Boerensoepje of een tomatensoep met ‘n scheutje room

Hoofdgerecht
Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfrieten, gebakken piepers met spek en ui, boerensalade en vier soorten sauzen

Nagerecht
Een parade van de dessertkaart

Vanaf twee personen

Boerenmenu | 55 p.p.

Voorgerecht
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise Kipkluifjes, varkensribbetjes, carpacciorolletjes, makreelmousse en vleugeltjessaus

Hoofdgerecht
Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfrieten, gebakken piepers met spek en ui, boerensalade en vier soorten sauzen

Nagerecht
Een parade van de dessertkaart

Vanaf twee personen

Kindermenu | 30 p.p.

Voorgerecht
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise
Boerensoepje of een tomatensoepje

 

Hoofdgerecht
Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met kippenvleugeltjes, varkensribbetjes, frikadellen, kroketten, boerenfrieten en drie soorten  sauzen

Nagerecht
Een parade van de dessertkaart

Vanaf twee personen | leeftijd tot twaalf jaar

Kindergerechten

De kindergerechten serveren wij met boerenfrieten, ketchup, mayonaise en appelmoes | leeftijd tot twaalf jaar

Kroket | 9

Frikandel | 9

Spareribs | 13

Kipkluifjes | 13

Kipfilet | 13

Biefstuk | 15

Nagerechten

Friandises | 15
Diverse lekkernijen met drie likeurtjes

Nog een bakkie doen?
Natuurlijk hebben wij diverse soorten koffie, thee en likeuren op voorraad

Kinderijsje | 5
Een bolletje ijs naar keuze met slagroom in een beestachtige beker om mee naar huis te nemen

Wie het kleine niet eert… | vanaf 4                                        
Eén of twee bolletjes ijs naar keuze, met of zonder slagroom

Monchou Taartje | 10
Huisgemaakte monchou van citroen en vanille met een bolletje bosbessenijs

Stadse fratsen | 10
Een huisgemaakte brownie met bosbessenijs, mousse en slagroom

Echt Boerenschuur | 12
Een parade van onze dessertkaart…

Dame blanche | 9
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en een toefje slagroom

Crème Brûlée | 9
Overheerlijke brûlée met een vleugje van het seizoen geserveerd met een bolletje ijs

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
    (function(g,s,t,p,l,n){
      g["_gstpln"]={};
      (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
      l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
    })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>