Heerlijke gerechten bij (grill) restaurant in de regio Epe , Tongeren, Emst

In Vierhouten middenin de mooie Veluwse bossen en heidevelden, in de regio Epe, Tongeren en Emst,  is (grill) restaurant De Boerenschuur te vinden. Het is een prachtige locatie om heerlijk te eten in een nostalgische sfeer. Met name in het voorjaar en in de zomer is het goed toeven op het terras, midden tussen de weelderige bloemen met haar prachtige kleuren en heerlijke geuren. Maar wanneer u De Boerenschuur binnenkomt, treft u een gezellige ambiance met nostalgische Veluwse boeren inrichtingen en accessoires. U voelt zich hier meteen thuis en dat is wat wij bij De Boerenschuur heel belangrijk vinden.

Kiezen uit diverse soorten menu’s

Dat de keuze reuze is, blijkt wel uit de menukaart van De Boerenschuur. U kunt hier terecht voor zowel een overheerlijke lunch alsook  voor een gezellig diner en niet te vergeten extra voor-, bij-  en nagerechten. We bereiden heerlijke vlees- en vismenu’s maar ook vegetarische menu’s. En kampt u met allergenen, meld het ons. Kies bijvoorbeeld uit het volgende hoofdgerecht:

 • Boerenschnitzel
 • De boer, boerin en de knecht menu’s
 • Gegrilde zalmmoot
 • Grote garnalen
 • Vegetarische burger
 • Regelmatig wisselende vegetarische schotel

Maar natuurlijk is er nog veel meer keuze uit vlees- en visgerechten en natuurlijk vegetarische gerechten. Kies bijvoorbeeld eerst een voorgerecht of een soepje en geniet aan het eind van de avond van een lekker toetje zoals bananensplit of monchoutaart. Liever geen nagerecht? Kies dan één van de lekkere koffie- of theesoorten of een likeurtje. Kampt u met allergenen? Meld het ons. Ons restaurant staat tevens bekend om de heerlijke kip gerechten. Gevestigd midden op de Veluwe zijn wij ook gemakklijk bereikbaar vanuit Epe, Tongeren en Emst.

Eigen moestuin met gezonde producten

Omdat wij bij De Boerenschuur houden van verse producten, beheren wij een eigen moestuin. Deze producten,zoals groenten en kruiden, verwerken wij in onze gerechten. Heerlijk en gezond van Veluwse bodem. Bent u dus in de buurt van Epe, Tongeren of Emst met de fiets, wandelend of per auto, bezoek dan meteen De Boerenschuur in Vierhouten. Die kunt u niet missen.

Bijzondere menu’s op de plank bij De Boerenschuur in de regio Epe, Tongeren en Emst

Bij De Boerenschuur kunt u tevens genieten van speciale boerenmenu’s zoals het boeren- of boerinnenmenu of  het knechtenmenu. Op een plank van 1 meter 50 serveren wij diverse schaaltjes, gevuld met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs met daarbij boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende sauzen. Onze gasten ervaren dit als een creatieve en ontspannen manier van eten en gezellig samenzijn.

Liever vegetarisch gerecht of visgerecht?

Wie toch een visgerecht verkiest boven een vleesgerecht of de voorkeur heeft voor een vegetarisch gerecht, kan kiezen uit vismenu’s Uit de Boerensloot zoals gegrilde zalmmoot of gebakken kabeljauwfilet of de regelmatig wisselende vegetarische schotel of vegetarische burger. Voor ieder is er wat wils.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>