De Boerenschuur
Het boeren landleven gevoel!
De Boerenschuur
Het boerenland leven gevoel!

Gezellig en lekker lunchen in de regio Epe, Emst, Vaassen of omstreken? Een aanrader is het nostalgische (grill)restaurant De Boerenschuur in Vierhouten, midden in de mooie bospartijen en uitgestrekte heidevelden van de Veluwe. Kom langs tijdens een wandel- of fietstocht of tijdens een auto- of motorrit. Wanneer u aankomt bij De Boerenschuur valt uw oog meteen op de boerenbloemenpracht met haar kleuren en geuren. Stap naar binnen en bekijk onze nostalgische boerenvoorwerpen van de Veluwe. Bij De Boerenschuur voelen onze gasten zich al snel helemaal thuis. Het is hier oergezellig.

Bekijk hier direct onze lunchkaart

Veel keuze in smaakvolle lunchgerechten

Genieten van een overheerlijke lunch gaat bij De Boerenschuur zeker lukken want er is veel keuze uit boerenplates, salades en tosti’s. een soepje vooraf en een ijsgerechtje na is ook een aanrader. We serveren onder andere:

 • Vis van de dag met friet
 • Kroketten met friet
 • Tosti ham en kaas
 • Tosti brie, honing en walnoten
 • Carpaccio
 • Zalm

Dit is slechts een deel van de aangeboden menu’s. Daarbij bieden wij diverse soorten dranken aan zoals koffie of thee maar ook frisdrank en andere dranken.

Niet alleen lunchgerechten maar tevens vlees , vis en vegetarisch in de regio Epe, Emst, Vaassen

Lunchen bij De Boerenschuur is een geweldige ervaring waarvan onze gasten altijd weer genieten maar dat geldt tevens voor onze vlees-, en visgerechten en vegetarische gerechten. Er is keuze in diverse hoofdgerechten maar daarnaast is het ook lekker om een voorgerecht en tevens toetje te kiezen. Ook in bijgerechten en sauzen is er veel keuze. Stel het hele menu naar eigen wens samen en geniet hiervan met familie of vrienden. Een tipje van de sluier is: stoere boerenburger, boerenschnitzel, rib-eye steak, allegaartje van de grill, grootmoeders tamme eendenbout en nog meer hoofdgerechten. Als bijgerecht is een schaaltje dagverse groenten niet te versmaden of bijvoorbeeld frisse witte koolsalade. Genoeg keuze als u in Epe, Emst of Vaassen bent en u een restaurant in de buurt zoekt om lekker te lunchen!

Speciaalmenu’s en toetjes

Wij serveren ook het zogenoemde boeren-, boerinnen-, en knechtenmenu op een plank van 1 meter 50. Daarop staan diverse schaaltjes met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs met daarbij boerenfriet gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende sauzen. Dat is een ontspannen en creatieve manier van samen tafelen. Maar kijk ook op onze menukaart aangaande de toetjes. Kies bijvoorbeeld een ijsgerecht zoals de blanke boerin of bananensplit. Of ga voor hangop of monchoutaart. Liever geen toetje? Bestel dan koffie of thee of een lekker likeurtje.

Producten uit eigen moestuin

Bijzonder is dat wij bij De Boerenschuur onze groenten en kruiden uit eigen moestuin halen en bereiden in onze eigen gerechten. Elk seizoen bieden we ook weer nieuwe verrassingen zoals wildgerechten in de herfst en heerlijke stamppotten in de winter. Hebt u last van allergenen, meld het ons.

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>