Dineren in de regio Apeldoorn, Ugchelen of Tongeren? De Boerenschuur in Vierhouten

Grillrestaurant De Boerenschuur in het mooie dorp Vierhouten nabij Apeldoorn, Ugchelen en Tongeren is een heerlijke nostalgische plek om te dineren. Hetzij met vrienden of familie, hetzij gezellig met z’n tweetjes. Het restaurant is makkelijk te bereiken en van ver ziet u al de bloemenpracht met haar mooie kleuren en heerlijke geuren op u afkomen. Lekker eten na een fiets- of wandeltocht in de Veluwse bossen en door de prachtige heidevelden. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon met de auto komen. Wie bij De Boerenschuur naar binnen wandelt, ziet meteen de nostalgische oude Veluwse boerenvoorwerpen. U zult zich hier direct thuis voelen. Wij bieden uiteenlopende menu’s met genoeg keuze om heerlijk te kunnen dineren.

Heerlijk dineren: Speciale vlees-, vis-, of vegetarische gerechten

De Boerenschuur is een echt grillrestaurant dus wie bijvoorbeeld van vlees en vis houdt, is hier zeker op het goede adres om lekker te dineren. Kies bijvoorbeeld uit de volgende gerechten:

 • Vierhouten steak
 • Boerensteak
 • Boerenburger
 • Gebakken zalmmoot
 • Sliptong

Na een flink stuk beweging, bijvoorbeeld na een wandel- of fietstocht, gaan deze gerechten alsmede spareribs er bij de meeste mensen wel in. Deze zijn er in M, L en XL. Voor de kleine of juist grotere eter. Maar ook het boer-, boerin- en het knechtmenu of de filet mignon zijn zeer aan te raden. Voor visgerechten bent u bij ons ook aan het goede adres. De gebakken zalmmoot of de sliptong zijn een streling voor de tong. Tevens serveren wij diverse voor-, bij- en nagerechten. En niet te vergeten een lekker warm of koud drankje. Dat maakt het plaatje compleet.

Vegetarische gerechten en boerenplank als diner in de regio Apeldoorn, Ugchelen en Tongeren

Houdt u niet van vlees of vis? Of kiest u om andere redenen voor een vegetarisch gerecht? Geen probleem want wij serveren natuurlijk ook overheerlijke vegetarische menu’s. Kies bijvoorbeeld voor vegetarische curry: zoete aardappel, kokosroom en naanbrood. Of een zelfgemaakte tortillaschelp, gevuld met diverse groentes, tomatensaus en kaas op een bedje van pasta. Tevens is er nog de keuze voor het boeren-, boerinnen-, of knechtenmenu. Een rijkelijk gevulde plan van 1 meter 50 met diverse soorten vlees zoals bijvoorbeeld: biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs en boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier soorten sauzen. Voor de allerkleinste gasten (tot 12 jaar) is er een speciaal kindermenu. De allergenen staan allemaal op de menukaart vermeld.

Serveren van gezonde producten uit eigen moestuin

Bij De Boerenschuur gebruiken wij verse groenten en kruiden uit eigen moestuin. Lekker en gezond dineren van Veluwse bodem, dat staat bij ons hoog in het vaandel. Deze groenten en kruiden zijn heerlijk en onmisbaar bij al onze vlees- en visgerechten alsook bij onze vegetarische gerechten. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe gerechten zoals onder andere wildgerechten in de herfst en heerlijke stamppotten in de winter. Wij verwelkomen onze gasten graag in ieder seizoen van het jaar.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>