Steakhouse nabij Epe, Tongeren en Emst, genieten voor de vleesliefhebbers

Aan de rand van het Veluwse dorpje Vierhouten nabij Epe, Tongeren en Emst is steakhouse De Boerenschuur gevestigd. Een aanrader om hier te komen dineren. Het is oergezellig met een zee van boerenbloemen om u heen met haar heerlijke geuren. Binnen zijn allerlei voorwerpen te bewonderen van het oude gezellige Veluwse boerenleven. Iedereen voelt zich hier direct thuis en behaaglijk. De ligging is geweldig, middenin de Veluwse bossen en heidevelden. Dus kom tijdens of na een mooie wandeling, fiets- of autotocht naar De Boerenschuur.

Een steakhouse met keuze uit veel heerlijke speciale menu’s

Bij De Boerenschuur valt er ontzettend veel te kiezen uit uiteenlopende menu’s. De heerlijkste gerechten worden hier bereid voor een lekker diner. Kies bijvoorbeeld uit:

 • Vierhouten steak
 • Rib-eye steak
 • Boerenmenu
 • Boerinnenmenu
 • Knechtenmenu

Kies na bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht dus uit onze smaakvolle steaks. Ook speciale menu’s zijn: het boeren- en boerinnenmenu en het knechtenmenu. Dit presenteren wij op een plank van 1 meter 50 met gevarieerde lekkernijen om gezellig en op een leuke manier met elkaar te tafelen. Dit zijn schaaltjes gevuld met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs. Daarnaast serveren wij boerenfriet, gebakken piepers,  boerensalade en vier verschillende sauzen.Als hoofdgerecht kan boerenschnitzel of boerensaté van de haas een ook aanrader zijn wanneer u van vlees houdt.

Ook vis- of vegetarische menu’s bij De Boerenschuur nabij Epe, Tongeren en Emst

Het grillen van vlees en vis is een gezonde wijze van bereiden omdat dan de vitamine en mineralen behouden blijven. Liever geen vlees of vis? Geen nood, dan is er een variatie aan gezonde vegetarische gerechten. Kies vooraf een lekker soepje zoals een tomaten- of boerensoepje of  een lekker voorgerecht. Carpaccio is altijd aan te raden evenals boerenbrood en boerenkluifjes. De keuze kan tevens vallen op speciale vismenu’s ‘Uit de Boerensloot’ zoals gebakken zalmmoot of een heerlijke verse sliptong.  Een vegetarische specialiteit is met name de tortilla schelp of vegetarische curry. Verwen uzelf met een lekker bijgerecht zoals boerensalade met rauwkost of gepofte aardappel met knoflooksaus. Vervolgens een heerlijk dessert na zoals Dame Blanche of stadse fratsen. Geen toetje? Neem dan een heerlijke kop koffie of thee of friandises, diverse lekkernijen met drie likeurtjes. Natuurlijk is er veel meer keuze in al deze gerechten.  Tevens serveren wij uiteraard speciale kindermenu’s.

Steakhouse met gezonde producten uit eigen moestuin

Bij De Boerenschuur gebruiken wij verse groenten en kruiden uit eigen moestuin. Deze worden gebruikt in onze keuken voor de lekkerste gerechten van de Veluwe. Gezond eten van eigen Veluwse bodem, dat staat bij ons centraal. Dus als u in de buurt bent van Epe, Tongeren of Emst, kom bij De Boerenschuur onze gezonde lekkernijen proeven. Last van allergenen? Zie onze duidelijke menukaart.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>