Heerlijk vergaderen in de regio Nunspeet, Vierhouten en Elspeet

Wilt u vergaderen in de fijnste omgeving van Nunspeet, Vierhouten en Elspeet? Hiervoor is de Boerenschuur de ideale locatie. In deze sfeervolle schuur, omringd door rustieke landschappen met heide, bos en boerenland, zorgt u voor een inspirerende vergadering. Door deze rustige en groene omgeving geeft u uw bijeenkomst zuurstof. Voor het vergaderen heeft u beschikking over alle nodige moderne faciliteiten. Neem nu contact op en organiseer een unieke vergadering op de Veluwe!

Ideale sfeer voor vergaderen in Vierhouten, bij Nunspeet en Elspeet

Op onze bovenverdieping kunt u vergaderen in een originele vergaderruimte vol historie. De ruimte is aangekleed met lokale voorwerpen, als knipoog naar het verleden van deze streek. Het is een ruime, comfortabele ‘zolderkamer’ waarin u kunt vergaderen met groepen tot 30 personen. Vele andere bezoekers uit de hele regio Nunspeet, Vierhouten en Elspeet hebben hier geanimeerde discussies en zakelijke bijeenkomsten succesvol afgesloten. Na afloop is de Boerenschuur altijd een heerlijke locatie voor een goede wandeling, gezellige borrel, of royaal diner. Alles makkelijk op/vanuit één locatie!

Voorzieningen voor tijdens het vergaderen

Naast de ideale sfeer, biedt de Boerenschuur de nodige voorzieningen. U kunt succesvol vergaderen dankzij onze wifi, beamer en flipboard. Naast alle gemakken serveren wij koffie en andere dranken. Aan te raden is ook onze heerlijke boerenlunch op planken, met bijvoorbeeld varkensribbetjes, warme kipkluifjes of boerenbrood met kaas, makreel of carpaccio.  Dus kom lekker vergaderen met een technisch soepele organisatie én een perfecte culinaire afsluiting, allemaal op één locatie in Vierhouten, vlakbij Nunspeet en Elspeet.

Activiteiten na het vergaderen

Geniet van een veelzijdig verblijf bij de Boerenschuur, dat omringd wordt door prachtige natuur, historie en kunst. Tussen het vergaderen door, of na afloop, fietst of wandelt u door de fraaie bossen en heidevelden op de Veluwe, of bezoekt u het Kröller-Müller Museum. Daarnaast zijn er vele activiteiten die zich in en rondom Nunspeet, Vierhouten en Elspeet afspelen, zoals paardrijden en kanoën. Door vergaderen te combineren met plezier, regelt u meteen uw teambuilding. Hiervoor wordt de Boerenschuur vaak bezocht door vele klanten, niet alleen uit Nunspeet, Vierhouten en Elspeet maar uit een veel grotere regio. Makkelijk bereikbaar, 5 minuten vanaf de A28.

Zalig dineren na afloop

Lekker dineren na het vergaderen en het zorgvuldig opgebouwde groepsgevoel nog even vasthouden? U kunt heerlijk dineren in de Boerenschuur. Bekijk direct onze gevarieerde menukaart. Kies bijvoorbeeld voor de traditionele boerensoep, een boterzachte kalfsrib-eye of vegetarische tortillaschelp. Neem na afloop een Monchou taartje of huisgemaakte brownie met bosbessenijs, mousse en slagroom. Zalig! Neem contact op voor  meer informatie over vergaderen in de regio Nunspeet, Vierhouten, Elspeet. Uiteraard is maatwerk naar uw wens mogelijk.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>