Prachtig gelegen steakhouse in de regio Epe, Vaassen, Apeldoorn

Steakhouse en (grill)restaurant De Boerenschuur nabij Epe, Vaassen en Apeldoorn bevindt zich te midden van de Veluwse bossen en prachtige heidevelden in het dorpje Vierhouten. Wanneer u hier rondfietst of wandelt, kunt u het bijna niet missen. De prachtige bloemenzee met haar fraaie kleuren en geuren valt direct op. Ook per auto of motor is De Boerenschuur goed bereikbaar. Binnen verrassen wij onze gasten met een oergezellige inrichting waarbij Veluwse voorwerpen uit nostalgische tijden niet ontbreken.

Uiteenlopende keuze in steaks en andere menu’s

De Boerenschuur is een echt steak / grillrestaurant dus wie van steaks houdt, is hier zeker op het goede adres. Kies bijvoorbeeld uit de volgende steaks:

 • Vierhouten steak
 • Rib-eye steak
 • Boerensteak

De Vierhouten steak is een Hollandse kogelbiefstuk, de rib-eye steak is een lekker zacht stuk kalfsvlees met dat vetoogje erin. Na noeste arbeid of een flink stuk beweging door middel van wandelen of fietsen gaat de boerensteak, een lekkere forse rib-eye, er bij de meeste mensen wel in. Maar natuurlijk is er tevens de keuze uit: boerenmeisjes vlees, bestaande uit lekker zachte biefstuk van de ossenhaas of Wat een ellende, dit is een kalfsentrecote. Kijk ook een snaar onze speciale menu’s, geserveerd op de plank.

Ook heerlijke bij- en nagerechten bij hét steakhouse van de regio Epe, Vaassen, Apeldoorn

Maar een goede steak staat niet op zichzelf. Het is heerlijk om dit te eten met een heerlijk soepje vooraf of een bijgerecht. Dit kan zijn: gebakken piepers met spek en ui, boerensalade met rauwkost, een schaaltje dagverse groenten of frisse witte koolsalade. Maak de keuze uit diverse smaakvolle nagerechten. IJs zoals de blanke boerin of bananensplit smaakt altijd naar meer, maar ook monchoutaart of crème brûlée is strelend voor de tong. Liever geen toetje? Probeer dan onze diverse koffie- en theesmaken of verwen uzelf met een likeurtje.

Liever geen vlees, kies dan vis of vegetarisch

Heeft u heerlijk gefietst, gemountainbiket of gewandeld in de regio Epe, Vaassen of Apeldoorn en zoekt u een steakhouse voor lunch of diner? Bent u met meerdere mensen en niet iedereen houdt van vlees zoals een steak? Geen nood want wij bieden diverse vismenu’s aan evenals vegetarische menu’s. En hebt u last van allergenen, meld het ons. Onze visgerechten Uit de Boerensloot zijn een zeer goed alternatief voor de vleesgerechten. Geniet met name van onze grote garnalen, gegrilde zalmmoot of gebakken kabeljauwfilet. Liever een vegetarisch gerecht? Natuurlijk is dit ook mogelijk. De vegetarische burger of de regelmatig wisselende vegetarische schotel zijn altijd erg in trek.

Gezonde kruiden en groenten van eigen bodem

Bij De Boerenschuur hebben wij een eigen moestuin dus we halen gezonde producten zoals groenten en kruiden uit eigen Veluwse bodem om deze vervolgens te verwerken in onze gerechten. Heerlijk bij steaks maar ook bij visgerechten en vegetarische gerechten. Wij heten u van harte welkom in Vierhouten, makkelijk bereikbaar vanuit het nabij gelegen Epe, Vaassen, Apeldoorn etc.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>