Uit eten in een nostalgische sfeer nabij Uddel, Elspeet, Hoog Soeren

Aan de rand van het Veluwse dorpje Vierhouten nabij Uddel, Elspeet en Hoog Soeren is grillrestaurant De Boerenschuur gevestigd. Hier lekker uit eten gaan is echt een aanrader. Het restaurant ademt een gezellige en nostalgische sfeer met buiten een zee van boerenbloemen om u heen met haar heerlijke geuren en mooie kleuren. Binnen zijn allerlei voorwerpen te bewonderen van het oude Veluwse boerenleven. Iedereen voelt zich hier meteen thuis en behaaglijk. De ligging is geweldig, middenin de Veluwse bossen en heidevelden. Dus kom tijdens of na een mooie wandeling, fiets- of autotocht naar De Boerenschuur.

De heerlijkste gerechten, dat is uit eten bij de Boerenschuur

Bij De Boerenschuur worden de heerlijkste gerechten bereid voor een lekker diner. Er is veel keuze uit vlees- en visgerechten maar ook vegetarische gerechten.

Kies bijvoorbeeld uit:

 • Vierhouten Steak
 • Spareribs M, L of XL
 • Gevulde kipfilet
 • Sliptong
 • Vegetarische curry

Natuurlijk is er nog vel meer keuze. Ook speciale menu’s zijn: het boeren- en boerinnenmenu en het knechtenmenu. Dit presenteren wij op een plank van 1 meter 50 met gevarieerde lekkernijen om gezellig en op een leuke manier met elkaar uit eten te ervaren. Dit zijn schaaltjes gevuld met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs. Daarnaast serveren wij boerenfriet, gebakken piepers,  boerensalade en vier verschillende sauzen. Als hoofdgerecht kan boerenschnitzel of boerensaté van de haas een aanrader zijn wanneer u van vlees houdt. Voor mensen met voedselintolerantie is het prettig om te weten dat de allergenen op de menukaart staan vermeld. Tevens serveren wij lekkere kindermenu’s voor kinderen tot  twaalf jaar waarbij kroketten en frikadellen niet ontbreken.

De lekkerste vis-en vegetarische menu’s van de regio Uddel, Elspeet en Hoog Soeren

Het grillen van vlees en vis is een gezonde wijze van bereiden omdat dan de vitamines en mineralen behouden blijven. Liever geen vlees of vis? Er is een variatie aan gezonde vegetarische gerechten zoals vegetarische curry of tortilla schelp. Kies vooraf een lekker soepje zoals een tomaten- of boerensoepje of  een lekker voorgerecht. Carpaccio is altijd aan te raden evenals boerenbrood en boerenkluifjes. De keuze kan ook vallen op speciale vismenu’s Uit de Boerensloot zoals gebakken zalmmoot of sliptong.  Een vegetarische specialiteit is met name de tortilla schelp of vegetarische curry. Verwen uzelf met een lekker bijgerecht zoals boerensalade met rauwkost of gepofte aardappel met knoflooksaus. Daarna afsluiten met een lekker dessert  zoals Dame Blanche of Stadse Fratsen  is zeker een aanrader. Geen toetje? Neem dan een heerlijke kop koffie of thee of friandises. Dit zijn diverse lekkernijen met drie likeurtjes. Zie onze menukaart voor meer keuze in al deze gerechten. U leest het al, dat wordt heerlijk uit eten!

Gezonde producten uit eigen moestuin

Bij De Boerenschuur gebruiken wij verse groenten en kruiden uit eigen moestuin. Deze worden gebruikt in onze keuken voor de lekkerste gerechten van de Veluwe. Gezond eten van eigen Veluwse bodem, dat staat bij ons centraal. Kom dus bij De Boerenschuur onze gezonde lekkernijen proeven.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>