Heerlijk vergaderen op de hei

Het is heerlijk om te vergaderen op de hei. De zon schijnt, de vogels fluiten, de wind ruist door de (dennen)bomen. Hier voelt iedereen zich ontspannen en energiek. Precies de plek om met uw team een ​​belangrijk onderwerp te bespreken. In al deze rust en stilte concentreert u zich optimaal. Door zo te vergaderen komen de beste ideeën, compromissen en akkoorden op tafel. Schuif aan bij de Boerenschuur in Vierhouten, op nog geen 5 minuten lopen van de hei. Reserveer snel, neem contact met ons op.

Over onze vergaderzaal ‘op de hei’

U vindt de Boerenschuur op de rand van het Veluwse dorpje Vierhouten, midden tussen de uitgestrekte heide en bossen. Deze historische boerderij is ingericht in de stijl van grootmoederstijd. Zo ook onze vergaderzaal op onze ‘zolder’, die een gezellige en huiselijke sfeer ademt. Onze bezoekers vertellen vaak dat deze originele en toegankelijke omgeving uitnodigt tot brainstormen, samenwerken en vergaderen. U kunt hier terecht met een groep van 30 personen. Op de hei bent u binnen slechts enkele minuten lopen of fietsen.

Drankjes, lunch en diner

Vergaderen op de hei: daar hoort koffie, thee en andere dranken bij. Ook is onze verse lunch niet te versmaden. Kies uit onze boerensandwiches met kaas, carpaccio of makreel. Warme borrelhapjes zoals kipkluifjes en varkensribbetjes zijn ook mogelijk. Na vergaderen is dineren in ons restaurant een goede afsluiter. Hier ontdekt u hoe heerlijk ouderwetse boerensoepen kunnen zijn, en hoe vers wij onze spareribs, entrecote-, en vegetarische tortilla’s zijn! Wij bereiden en grillen alles vers, met kruiden uit de tuin, en dat proeft u.

Complete voorzieningen en toebehoren

Ondanks de klassieke stijl van de sfeerinrichting, beschikt de Boerenschuur natuurlijk over alle nodige moderne voorzieningen. Zo is er in de vergaderruimte wifi en een beamer. Hiermee werken uw digitale presentaties, slideshows en gedeelde beeldschermen dus perfect. Voor brainstormen staat er een handige flipover. Heeft u andere speciale wensen voor een vergadering op de hei? Neem u dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Wat doet u na vergaderen? De hei op!

Na het vergaderen kunt u direct een heerlijke wandeling maken over de hei en door het bos, of een fietstocht maken over de heuvels van de Veluwe. Vooral mountainbikers zijn gek op de hei en de bosrijke omgeving van de Veluwe. Uiteraard vindt u hier ook culturele en historische locaties, zoals musea en monumenten. Bij ons beleeft u alles op één prachtige en inspirerende plek. Perfect geregeld! Dus als u wilt vergaderen op de hei, neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>