Onze mountainbike workshop: leuk, levendig, leerzaam!

Gooi uw remmen los met de inspirerende mountainbike workshop van de Boerenschuur. Beleef een actieve dag, en leer fietsen als een echte mountainbiker. Hier, op de prachtige Veluwe, fietst u over afwisselende terreinen met diverse uitdagingen. Zo combineert u het leuke met het nuttige. U en uw collega’s, vrienden of familie vergeten dit nooit meer. Want onze mountainbike workshop is niet alleen leerzaam, het geeft een boost aan uw groepsgevoel. Neem hiervoor nu contact met ons op, dan regelen wij ook uw mountainbike workshop!

Mountainbike workshop op maat

Wilt u een dag die echt voelt als úw dag? Laat onze mountainbike workshop precies naar wens verlopen. Wij helpen u hier graag bij, en verzorgen alles tot in de puntjes. Om te beginnen met lekkere koffie, thee of middaglunch, voor een vliegende start! Hiermee begint u voldaan aan uw inspirerende mountainbike workshop. De workshop wordt altijd aangepast aan het individuele niveau, zodat deze voor iedereen waardevol is. Even voldaan sluit u eventueel de dag af met een heerlijk diner in ons karakteristiek Veluwse restaurant. Bekijk ook ons afwisselende menu!

Wat leert u tijdens onze mountainbike workshop?

Tijdens onze mountainbike workshop verbetert u de belangrijkste vaardigheden. Als beginner leert u de basisvaardigheden voor het sturen, remmen en schakelen. Als gevorderde mountainbiker leert u tijdens de workshop hoe u op uitdagende terreinen moet fietsen. Heeft u speciale wensen of vragen voor uw mountainbike workshop? Wij denken graag met u mee. Alles voor een ideale sportieve dag bij de Boerenschuur!

Meer activiteiten om een dag te vullen!

Heeft u tijd over voor of na de workshop? Bezoek dan de prachtige bezienswaardigheden in deze historische Veluwse omgeving. Er is meer dan genoeg te doen en te zien in de buurt. Bijvoorbeeld in het Kröller-Müller Museum, of tijdens de fietsroutes langs historische bezienswaardigheden, bossen en heidevelden. Of ontspan heerlijk op ons terras, met een verfrissende borrel. Allemaal geregeld vanuit één locatie! De Boerenschuur is echt gemaakt voor een mountainbike workshop. En onze workshop is gemaakt voor u. Dus neem contact op!

Een afsluitend diner voor mountainbikers

Na de mountainbike workshop slaat de honger toe. Nu is het tijd voor een boerenlunch of royaal diner, voor een gezellige nazit waarbij u samen bijkomt en napraat over uw dag(deel). Hiervoor zijn ook onze diners gemaakt. Onze planken vol boerenbrood met kruidenboter, geroosterde kippenkluifjes, varkensribbetjes, Boerenvoorafjes, Boerenburgers en vegetarische tortilla’s: precies waar u trek in heeft na een dag mountainbiken! Zo is de sfeer op zijn best in het gezellige restaurant van de Boerenschuur. Kom ook, beleef een onvergetelijke dag!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>