Gezellig dineren in De Boerenschuur nabij Nunspeet, Hulshorst en Hierden

Een diner voor twee of juist lekker dineren met een grote groep familie of kennissen? Grillrestaurant De Boerenschuur in het bosrijke Vierhouten, vlakbij Nunspeet, Hulshorst en Hierden, is hiervoor de juiste plek. Nostalgisch met binnen de invloed van het oude Veluwse boerenleven  door middel van allerhande oude voorwerpen en buiten is er een kleurrijke bloemenpracht te zien waar een ieder blij van wordt. U voelt zich hier meteen thuis in deze gezelligheid. De Boerenschuur is goed te bereiken tijdens of na een mooie wandel- of fietstocht maar natuurlijk ook met de auto. Het is echt een aanrader om op deze plek te komen dineren. Vlees , vis of vegetarisch dineren bij De Boerenschuur

Uiteenlopende keuze uit vlees en vis of vegetarische gerechten; heerlijk dineren!

Voor het diner kan de keuze gemaakt worden uit diverse vlees- en visgerechten. Maar tevens kan men kiezen uit overheerlijke vegetarische gerechten. Het grillen van vlees en vis is een gezonde wijze van bereiden. Hierdoor blijven immers de vitamines en mineralen behouden. Verse producten spelen ook een belangrijke rol en dat geldt tevens voor de kruiden uit onze eigen moestuin. Met ieder seizoen weer nieuwe verrassingen. Enkele voorbeelden van visgerechten en vegetarische gerechten zijn:

 • Vegetarische Curry
 • Tortilla Schelp
 • Gebakken Zalmmoot
 • Sliptong

Maar natuurlijk is er ook veel keuze in vleesgerechten zoals: Spareribs M, L of XL, gevulde kipfilet, allegaartje van de grill, Vierhouten Steak en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook nog vele bijgerechten. Dit kan zijn een boerensalade met rauwkost, gepofte aardappel met knoflooksaus, gebakken piepers met spek en ui. Informatie over allergenen is op de menukaart bijgevoegd. Op de menukaart staat ook uitgebreid vermeld wat de keuzemenu’s verder zoal bevatten aan ingrediënten.

Ook de lekkerste voorgerechten en desserts van de regio Nunspeet, Hulshorst en Hierden

Heerlijk dineren omvat meer dan alleen een hoofdgerecht. Een smakelijk voorgerecht hoort daar eigenlijk wel bij. Neem een lekker soepje uit het keuzemenu vooraf of kies voor carpaccio, gamba, varkensribbetjes als mondvermaakje of boerenbrood. Dit valt bij onze gasten altijd in de smaak. Als dessert is aan te raden: De blanke boerin (vanille ijs met warme chocoladesaus en amandelkoek) of stadse fratsen (huisgemaakte blondie, chocolademousse en cassis sorbetijs). Natuurlijk kunt u hier ook altijd een bakkie doen of een likeurtje. Aan de kinderen wordt ook gedacht want er is een speciaal kindermenu voor kinderen tot 12 jaar. Bijvoorbeeld frikadellen en kroketten met boeren friet en een lekker kinderijsje na.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>