Steakhouse De Boerenschuur, prachtig gelegen nabij Nunspeet, Hulshorst en Hierden

Steakhouse De Boerenschuur nabij Nunspeet, Hulshort en Hierden is prachtig gelegen te midden van de Veluwse bossen en heidevelden aan de rand van het dorp Vierhouten. Of u nu met de auto of fiets komt of na een prachtige wandeling, het restaurant is heel makkelijk te vinden. Het bevindt zich in een weelderige bloemenpracht met haar prachtige kleuren en geuren. Binnen verrassen wij onze gasten met een leuke nostalgische inrichting. Men kan hier genieten van diverse oude Veluwse boerenvoorwerpen. Men voelt zich in deze gezelgheid meteen thuis.

Veel keuze in steaks en andere gerechten

Wie van steaks houdt is bij ons zeker op de goede plek, De Boerenschuur is een uitstekend steakhouse waar wij vlees en vis op een gezonde manier bereiden zodat vitamines en mineralen niet verloren gaan. Daarnaast gebruiken wij kruiden uit onze eigen moestuin van Veluwse bodem. Kies bijvoorbeeld uit de volgende heerlijke steaks:

 • Rib-eye steak
 • Boerensteak
 • Vierhouten steak

De rib-eye steak is een lekker zacht stuk kalfsvlees met dat speciale vetoogje erin. De Vierhouten steak is een Hollandse kogelbiefstuk. Maar u kunt ook de keuze maken voor boerenmeisjes vlees, bestaand uit een lekker zachte biefstuk van de ossenhaas. Of de boer, boerin en de knecht, bestaande uit diamanthaas, rib-eye en ossenhaas. Om het geheel compleet te maken is een soepje of ander voorgerechtje vooraf een aanrader. Op onze menukaart staan de allergenen vermeld. Handig voor mensen die kampen met één of meerdere voedselallergieën. Voor de kinderen zijn er diverse kindermenu’s verkrijgbaar.

Ook vegetarische gerechten en visgerechten bij De Boerenschuur nabij Nunspeet, Hulshorst en Hierden

Er is dus veel keuze in vleesgerechten maar daarnaast serveren wij ook allerlei overheerlijke vegetarische gerechten voor gasten die niet van vlees en/of vis houden of anderszins kiezen voor een vegetarisch menu. De vegetarische curry is aan te raden evenals de tortilla schelp. Dit is een zelfgemaakte tortilla schelp gevuld met diverse groentes, tomatensaus en kaas op een bedje van pasta.  Onze vismenu’s uit de boerensloot zijn tevens een streling voor de tong.  Drie hele ongefileerde sliptongen of gebakken zalmmoot, op de huid gebakken zalm met beurreblanc. Wij serveren daarnaast ook gerechten op een plank van 1 meter 50 met daarop diverse soorten vlees en groentes met daarbij boerenfriet, gebakken piepers en diverse sauzen. Aanrader voor een etentje met een groep.

Desserts om van te smullen

Vergeet een heerlijk dessert bij steakhouse De Boerenschuur niet. Dit is na de warme maaltijd echt de moeit waard.  Zowel de stadse fratsen alsook de blanke boerin en echt boerenschuur zijn de moeite waard. Maar u kunt ook kiezen uit friandises, bestaande uit diverse lekkernijen met drie likeurtjes of doe gewoon een ‘bakkie’. Een voorgerecht en nagerecht maakt een diner helemaal compleet. Dus als u in de buurt bent van Nunspeet, Hulshorts, Hierden e.o. kom dan lekker eten in ons steakhouse!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>