Uit eten nabij Harderwijk, Ermelo en Putten? Kom naar grillrestaurant De Boerenschuur

Wie graag uit eten wil gaan in een gezellig en nostalgisch restaurant, is helemaal op de plek bij (grill)restaurant De Boerenschuur in Vierhouten. Dit ligt in de buurt van Harderwijk, Ermelo en Putten. Het is echt een aanrader, zowel met z’n tweetjes alsook met een groep. Vlees , vis of vegetarisch dineren bij De Boerenschuur. Buiten is er een geurige en kleurrijke bloemenpracht te zien waar een ieder blij van wordt. U voelt zich hier meteen thuis en behaaglijk. Binnen proeft u de sfeer van het oude Veluwse boerenleven aan de hand van allerlei oude voorwerpen. De Boerenschuur is goed te bereiken tijdens een mooie wandel- of fietstocht maar natuurlijk ook met de auto.

Uit eten met onder andere heerlijke vleesgerechten

De Boerenschuur is met name een grillrestaurant. Er zijn uiteenlopende vleesgerechten verkrijgbaar. Na noeste arbeid of na een lekker stuk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving, kunt u zich heerlijk laten verwennen. Kies bijvoorbeeld uit:

 • Gevulde Kipfilet
 • Schnitzel
 • Boerensteak
 • Stoere boerenburger
 • Spareribs M, L of XL

Er is nog veel meer keuze in vleesgerechten. Of bestel het boeren-, boerinnen- of knechtenmenu. Dit wordt geserveerd op een plank van 1 meter 50 en bevat biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier soorten sauzen. Dit is vooral gezellig in groepsverband. En natuurlijk een lekker drankje erbij. Het grillen van vlees en vis is een gezonde wijze van bereiden zodat vitamines en mineralen behouden blijven.

Heerlijke visgerechten en vegetarische gerechten bij De Boerenschuur nabij Harderwijk, Ermelo en Putten

Een lekker voorgerecht is zeker aan te bevelen. Kies een tomatensoepje of boerensoepje of bijvoorbeeld carpaccio, boerenbrood of een andere versnapering. Naast vleesgerechten bieden wij diverse visgerechten aan en daarnaast natuurlijk ook heerlijke vegetarische gerechten. Onze visgerechten uit de boerensloot zoals gebakken zalmmoot of sliptong zijn een streling voor de tong. Liever geen vis? Onze vegetarische gerechten zoals de tortilla schelp met onder andere diverse groentes en ook de vegetarische curry worden smaakvol opgediend. Een lekker drankje, warm of koud, maakt het geheel helemaal af. Kortom: heerlijk uit eten!

Eigen moestuin met verse producten

Bij De Boerenschuur spelen verse producten een belangrijke rol, evenals verse kruiden uit eigen moestuin. Ieder seizoen brengt weer een nieuwe verrassing met zich mee. In de winter zijn dit met name overheerlijke stamppotten en in de herfst zijn de wildgerechten altijd in trek. Hebt u last van voedselintolerantie? Zie de betreffende symbolen op de menukaart.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>