Uit eten bij het sfeervolle restaurant De Boerenschuur, vlakbij Nunspeet, Hulshorst, Hierden

Wie een nostalgisch restaurant in een bosrijke omgeving en omringd door heidevelden zoekt,  nabij Nunspeet, Hulshorst en Hierden, kan lekker uit eten bij De Boerenschuur in Vierhouten.  Het restaurant biedt zowel vlees- en visgerechten alsook vegetarische gerechten aan. Gezellig samen tafelen in een geweldige ambiance, of het nu met z’n tweetjes is of in groepsverband. Buiten komt de bloemenpracht met haar kleuren en geuren u al tegemoet en binnenin De Boerenschuur zijn fraaie oude Veluwse boerenvoorwerpen te bewonderen. U zult zich hier direct thuisvoelen in deze behaaglijke sfeer. Het (grill)restaurant is goed te bereiken per fiets, auto of te voet.

Ook visgerechten en vegetarische gerechten

De keuze hoeft natuurlijk niet altijd op vlees te vallen. Wij bieden diverse visgerechten aan en daarnaast natuurlijk ook heerlijke vegetarische gerechten. Onze visgerechten uit de boerensloot:

 • gebakken zalmmoot
 • sliptong
 • tortilla schelp
 • vegetarische curry

Een lekker drankje erbij maakt het geheel helemaal af. De tortilla schelp bevat diverse heerlijke groentes. U kunt, voordat u aan een hoofdgerecht begint, ook kiezen uit een voorgerecht, bijvoorbeeld een tomatensoepje of boerensoepje maar ook carpaccio, boerenbrood of een andere versnapering. Hebt u last van allergenen? Zie de menukaart.

Uit eten bij De Boerenschuur nabij Nunspeet, Hulshorst, Hierden? Neem een vleesgerecht!

De Boerenschuur is met name een grillrestaurant. Er zijn uiteenlopende vleesgerechten verkrijgbaar. Na heerlijk gewandeld of gefietst te hebben  in de prachtige bos- en heiderijke omgeving, kunt u zich heerlijk laten verwennen. Uit eten met keuze uit een Vierhouten steak, stoere boerenburger, spareribs M, L of XL, een Schnitzel of Boerensaté van de haas. Er is nog veel meer keuze in vleesgerechten. Ook is er de keuze om het boeren-, boerinnen- of knechtenmenu te bestellen. Dit wordt geserveerd op een plank van 1 meter 50 en bevat biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier soorten sauzen. Dit is vooral gezellig in groepsverband. Het grillen van vlees en vis gebeurt is een gezonde wijze van bereiden zodat vitamines en mineralen behouden blijven.

Verse producten uit eigen moestuin

Verse producten spelen bij De Boerenschuur een belangrijke rol, evenals verse kruiden uit eigen moestuin. Ieder seizoen brengt weer een nieuwe verrassing met zich mee. In de winter zijn dit met name overheerlijke stamppotten en in de herfst zijn de wildgerechten altijd in trek. U kunt dus het hele jaar heerlijk uit eten bij ons!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>