Inspirerende fietsclinics voor iedereen

Beleef de ultieme fietsclinic op de Veluwe! Bij ons ontdekt u hoeveel plezier u krijgt in fietsen, met maar een beetje extra kennis en ervaring. Onze ervaren instructeurs geven u passie voor deze avontuurlijke vorm van fietsen. Terwijl u geniet van de prachtige natuur, verbeteren de sfeer, het groepsgevoel én de fietsvaardigheden. Zeker met een dosis vrolijke competitie, zijn onze fietsclinics een frisse wind in de rug voor uw groep. Regel het nu, neem contact met ons op!

De fietsclinic voor elk niveau

Onze fietsclinic is leuk voor iedereen. Want deze zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fietsers. De ‘lessen’ passen bij alle individuele behoeften. Dus wilt u als beginner eindelijk eens weten hoe u nu eigenlijk écht goed fietst, of wilt u als ervaren liefhebber uw vaardigheden verder bijspijkeren? Onze fietsclinics zijn ervoor gemaakt. Krijg nieuwe inzichten, leer de tips, en bekijk de demonstraties. Niet alleen is dit gezellig en leuk, u heeft voor altijd profijt van!

Voor beginners

Met onze fietsclinics leiden wij beginners op tot vaardige fietsers. Onze instructeurs leren u de basisprincipes van het fietsen. Denk hierbij aan het gebruik van de fiets zelf, het aanleren van de juiste lichaamshouding, en de diverse technieken voor remmen. Met de deskundige begeleiding tijdens deze fietsclinic leert u die nieuwe vaardigheden snel aan en wordt u zelfverzekerd.

Ook voor gevorderden

Afhankelijk van uw vaardigheden en interesses leert u tijdens deze fietsclinic meer geavanceerde technieken. Denk hierbij aan de verdeling van uw gewicht, hoe u in diverse situaties op noodsituaties reageert, of zelfs hoe u speciale trucs zoals springen en draaien uitvoert. En natuurlijk de technische kant: hoe stelt u uw fiets af en past u deze verder aan?

De perfecte omgeving voor fietsclinics

Er is geen betere plaats voor fietsclinics dan de Veluwe. Zoals u weet bestaat de Veluwe uit onder andere adembenemende heidevelden en bossen, waar u prachtige fietstochten kunt maken. U kunt zowel een prettig rondje in de buurt maken, of een mooie grote fietsroute volgen. Kies hiervoor uit de diverse routes, of start gewoon en zie waar u uitkomt. Een ding is zeker: u doet het allemaal veel beter, sneller en leuker na onze fietsclinic!

Speciaal menu bij onze fietsclinics

Hoe geeft u een vliegende start en finish aan uw fietsclinic? Natuurlijk met een lekker kopje koffie, thee of frisdrankje! In de middag is ook een heerlijke boerenlunch mogelijk. Daarna kunt u vanuit de Boerenschuur meteen aan de slag. Na de fietsclinics gaat een borrel of diner er altijd wel in. Hiervoor bent u welkom in ons sfeervolle restaurant. Bekijk nu de kaart alvast en ontdek al ons lekkers voor na de fietsclinic! Uiteraard kunnen wij een dag(deel) samenstellen middels een arrangement dat past bij uw groep/collega’s/vrienden. Neem direct contact op voor de mogelijkheden!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>