Gezellig tafelen in restaurant De Boerenschuur nabij Nunspeet, Hulshorst, Hierden

Wie een gezellig nostalgisch restaurant zoekt, is helemaal op zijn/haar plek bij (grill)restaurant De Boerenschuur in Vierhouten. Dit ligt nabij Nunspeet, Hulshorst en Hierden. Het is echt een aanrader om op deze goed bereikbare plek te komen dineren. Vlees, vis of vegetarisch eten bij De Boerenschuur. Buiten is er een geurige en kleurrijke bloemenpracht te zien waar een ieder blij van wordt. U voelt zich hier meteen thuis. Binnen proeft u de sfeer van het oude Veluwse boerenleven aan de hand van allerlei oude voorwerpen. De Boerenschuur is goed te bereiken zeker tijdens/na een mooie wandel- of fietstocht door het bos of heide, maar natuurlijk ook met de auto.

Voor een ieder wat wils, ruime keuze

Verse producten spelen een belangrijke rol bij De Boerenschuur en dat geldt tevens voor de kruiden uit onze eigen moestuin. Met ieder seizoen weer nieuwe verrassingen. Er is ruime keuze in zowel vleesgerechten alsook in visgerechten en vegetarische gerechten, voor een ieder wat wils dus. Maak bijvoorbeeld een keuze uit de volgende gerechten:

 • Gevulde kipfilet
 • Vierhouten steak
 • Vegetarische curry
 • Tortilla schelp
 • Gebakken zalmmoot
 • Sliptong

Dit is slechts een kleine selectie uit het keuzemenu. U kunt tevens kiezen uit spareribs M, L of XL of een lekkere schnitzel. Voor minimaal 2 personen of groepen is e rook een keuze uit; een boeren- boerinnen- of knechtenmenu. Op een plank van 1,50 meter worden de lekkerste gerechten geserveerd zoals diverse soorten vlees en groentes met daarbij boerenfriet, gebakken piepers en diverse sauzen. Hier horen natuurlijk ook lekkere drankjes bij dus bekijk onze drankenkaart. Wij serveren allerlei warme dranken zoals speciale koffie maar ook diverse bieren van de tap of fles, wijnen en sapjes.

Voor- bij- en nagerechten bij De Boerenschuur nabij Nunspeet, Hulshorst en Hierden

Bij een hoofdgerecht hoort eigenlijk ook een lekker voorgerecht en nagerecht. Natuurlijk zijn hierin ook diverse keuzes. Als voorgerecht is een lekker soepje uit het keuzemenu aan te prijzen of kies voor carpaccio, gamba, varkensribbetjes als mondvermaakje of boerenbrood. Dit valt bij onze gasten altijd in de smaak. Als dessert is aan te raden: De blanke boerin (vanille ijs met warme chocoladesaus en amandelkoek) of stadse fratsen (huisgemaakte blondie, chocolademousse en cassis sorbetijs). Wie liever geen nagerecht wil , kan ook de keuze maken uit een ‘bakkie’ of een likeurtje.

Ook kindermenu’s

Aan de kinderen is ook gedacht want er is een speciaal kindermenu voor kinderen tot 12 jaar. Bijvoorbeeld frikadellen en kroketten met boeren friet en een lekker kinderijsje na. Bij alle gerechten op de menukaart staan de allergenen vermeld. Dat is altijd handig in verband met intolerantie van bepaalde producten.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>