Lekker vergaderen in omgeving Zwolle, Harderwijk & Apeldoorn

Waar kunt u het beste vergaderen in de omgeving van Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn? In de sfeervolle Boerenschuur! In een inspirerende vergaderruimte, vergadert u op unieke wijze, geheel in de historische plattelandssfeer van de Veluwe. Uw vergaderruimte is ingericht met antieke voorwerpen uit de omgeving. Dit is het type ruimte waar een prettig productieve sfeer ontstaat. Tussendoor, en na afloop, geniet u in de omgeving van de vele kalmerende heide en bossen. Bij ons wordt vergaderen leuk én effectief. Boek nu bij de Boerenschuur.

Oude stijl, nieuwe middelen

In de Boerenschuur heeft u de beschikking over alle moderne faciliteiten die u nodig heeft voor een professionele manier van vergaderen. De ruimte is origineel en sfeervol, maar geschikt voor moderne vergaderingen, voor groepen tot 30 personen. De zaal is voorzien van een flipboard, beamer en wifi. Zo kunt u met uw complete gezelschap gericht vergaderen. Ons pand ligt aan de rand van de Veluwe, op 5 minuten van de A28, waardoor u ons makkelijk bereikt vanuit de hele omgeving van Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn.

Vergaderen met heerlijk eten en drinken

Voor uw verblijf tijdens het vergaderen, verzorgen wij de koffie, thee en andere dranken. Indien gewenst samen met een zalige lunch. Een van onze populairste bedrijfslunches is de boerenmaaltijd: sandwiches makreel, carpaccio of kaas, en zelfs kippenkluifjes en varkensribbetjes, worden royaal geserveerd op planken. Waar elders in de omgeving van Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn krijgt u zo een lunch?

Ook dineren kan in ons gezellige restaurant

Na het vergaderen kunt u direct dineren in ons sfeervolle restaurant. Bekijk alvast onze kaart en ontdek de afwisselende gerechten. Bestelt u straks het allegaartje van de grill met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en sparerib, met kruiden uit onze eigen omgeving? Of de vegetarische tortilla-schelp met groenten, tomatensaus en kaas. Eten en drinken na het vergaderen heeft u bij ons direct geregeld, waardoor u niet meteen hoeft te vertrekken.

Waarom Vierhouten en geen Zwolle, Harderwijk of Apeldoorn?

De Boerenschuur is gelegen midden in een prachtige natuurlijke omgeving, op slechts enkele kilometers van Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn. Na het vergaderen ontspant u hier eventueel in de prachtige natuur. U fietst door uitgestrekte heidevelden of wandelt door oude bossen. Zo komt u volledig tot rust, en kunt u de vergadering goed laten bezinken. Wilt u meteen aan uw teambuilding werken, organiseer dan een van de vele populaire activiteiten in deze omgeving, zoals (lessen in) mountainbiken of paardrijden!

Specifieke wensen of meer informatie?

Ben u gevestigd in de omgeving van Zwolle, Harderwijk of Apeldoorn en u zoekt een vergadermogelijkheid op nog geen half uur rijden? U bent welkom! Heeft u specifieke wensen of vragen voor het vergaderen? Wij helpen u graag met uw persoonlijke wensen. Neem hiervoor nu contact met ons op.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>