De Boerenschuur, een gezellig restaurant in de buurt van Zwolle, Heerde en Hattem

Op zoek naar een restaurant in de regio Zwolle, Heerde, Hattem om lekker te dineren? Grill restaurant De Boerenschuur biedt alles voor mensen die van lekker eten houden op een bijzondere locatie. Het restaurant is te vinden aan de rand van het dorp Vierhouten met haar bos- en heiderijke omgeving (snel bereikbaar via onder andere de A28 vanuit Zwolle, Heerde en Hattem). Maakt u in deze prachtige buurt een fietstocht of wandeltocht, nuttig dan aansluitend of tussendoor een overheerlijk gerecht bij De Boerenschuur. Het is makkelijk te vinden en als u hier arriveert, ziet u meteen de prachtige kleurrijke bloemen met hun specifieke geuren. Wie hier naar binnen gaat, merkt meteen op dat er mooie oude Veluwse boerenvoorwerpen gepresenteerd worden. Dit geeft een nostalgisch en uiterst sfeervol gevoel.

Een gezellig restaurant met uiteenlopende keuze in gerechten

Behalve per voet of met de fiets is het restaurant natuurlijk ook met de auto makkelijk te vinden. Een etentje kan of buiten of binnen geserveerd worden, al gelang de weersomstandigheden. Kies van de menukaart, die duidelijk voorzien is van de allergeen symbolen speciaal voor gasten met een voedselallergie, bijvoorbeeld een vlees- of vismenu of een vegetarisch menu:

 • Kipschnitzel
 • SpareribsM, L of XL
 • Gebakken zalmmoot
 • Sliptong
 • Vegetarische curry
 • Tortilla schelp

Dat is slechts een greep uit de menukeuzes die gemaakt kunnen worden. U kunt ook nog eerst een voorgerecht nemen zoals een lekkere soep, carpaccio of boerenkluifjes en een overheerlijk dessert na. Een bakkie of likeurtje behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens is er keuze in bijgerechten zoals gepofte aardappel met knoflooksaus of een boerensalade met rauwkost. Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij speciale kindermenu’s.

Speciale heerlijke menu’s

Een leuk alternatief voor de voor-, hoofd-, en nagerechten zoals deze al zijn benoemd is bijvoorbeeld het boeren-, boerinnen-, of knechtenmenu. Op een plank van 1,50 meter worden allerlei gerechten geserveerd , van diverse vleessoorten tot groentes, boerenfriet en piepers. Dit is een creatieve manier om gezellig met familie of vrienden te dineren.

Gezonde kruiden en groenten van eigen bodem in ons restaurant

In onze eigen moestuin halen wij gezonde producten zoals groenten en kruiden van eigen Veluwse bodem. Deze verwerken wij vervolgens in onze gerechten. Heerlijk bij allerhande vlees- en visgerechten en bij vegetarische gerechten. Wij grillen ons vlees en de vis ook op een gezonde manier zodat vitamines en mineralen zoveel mogelijk behouden blijven. Voor elk seizoen is er weer een ander gerecht. Voor de herfst met name de wildgerechten en in de winter de overheerlijke stamppot. Op onze menukaart staan tevens de allergenen vermeld. Dus bent u in de buurt Zwolle, Heerde of Hattem, dan bent u van harte welkom om bij ons heerlijk te komen eten.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>