Lekker dineren in ons nostalgische restaurant nabij Apeldoorn, Vaassen en Ugchelen

De Boerenschuur, een nostalgisch restaurant in een bosrijke omgeving in het dorp Vierhouten nabij Apeldoorn, Vaassen en Ugchelen, biedt voor een ieder wat wils. Het restaurant is gespecialiseerd in overheerlijke vlees- en visgerechten evenals vegetarische gerechten. Gezellig om met z’n tweetjes te komen eten of met een hele groep, bijvoorbeeld voor een familie- of vriendenfeestje. Heerlijk samen tafelen in een geweldige ambiance. Buiten komt de bloemenpracht met haar kleuren en geuren u al tegemoet en binnenin De Boerenschuur zijn fraaie oude Veluwse boerenvoorwerpen te vinden. Het voelt meteen sfeervol en een ieder voelt zich hier direct thuis. Of u nu met de fiets, de auto of wandelend komt, het (grill)restaurant is goed te bereiken, zeker vanuit Apeldoorn, Vaassen en Ugchelen.

Ons restaurant heeft een keuze uit o.a. overheerlijke vleesgerechten

De Boerenschuur is met name een grillrestaurant. Er zijn uiteenlopende vleesgerechten verkrijgbaar. Na noeste arbeid of na een lekker stuk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving, kunt u zich heerlijk laten verwennen. Kies bijvoorbeeld uit:

 • Boerensteak
 • Stoere boerenburger
 • Spareribs M, L of XL
 • Boerenmeisjes vlees

Er is nog veel meer keuze in vleesgerechten. Ook is er de keuze om het boeren-, boerinnen- of knechtenmenu te bestellen. Dit wordt geserveerd op een plank van maar liefst 1,5 meter en bevat heerlijke biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier soorten sauzen. Dit is uiteraard ook heel gezellig in groepsverband. Met natuurlijk een lekker drankje erbij. Het grillen van vlees en vis gebeurt op een gezonde wijze qua bereiden zodat vitamines en mineralen behouden blijven.

Ook de heerlijkste visgerechten en vegetarische gerechten van Apeldoorn, Vaassen en Ugchelen vindt u bij ons!

De keuze hoeft niet altijd op vlees te vallen. Wij bieden diverse visgerechten aan en daarnaast natuurlijk ook heerlijke vegetarische gerechten. Onze visgerechten uit de boerensloot zoals gebakken zalmmoot of sliptong zijn zeker aan te raden. Liever geen vis? Onze vegetarische gerechten zoals de tortilla schelp met onder andere diverse groentes en ook de vegetarische curry worden smaakvol opgediend. Een lekker drankje maakt het geheel helemaal af. U kunt, voordat u aan een hoofdgerecht begint, ook kiezen uit smaakvolle voorgerechten, bijvoorbeeld een tomatensoep of boerensoep maar ook carpaccio, boerenbrood of een andere versnapering. Heeft u last van allergenen? Laat u dan informeren op onze duidelijke menukaart.

Zoveel mogelijk verse ingredienten uit onze eigen moestuin

Verse producten spelen bij De Boerenschuur een belangrijke rol, evenals verse kruiden uit eigen moestuin. Ieder seizoen brengt weer een nieuwe verrassing met zich mee. In de winter zijn dit met name overheerlijke stamppotten en in de herfst zijn de wildgerechten altijd in trek. Houd onze site dus het hele jaar door goed in de gaten!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>