Gezellig dineren met een vleugje nostalgie nabij Uddel, Elspeet, Hoog Soeren

Zoekt u een gezellig en tevens nostalgisch restaurant om te dineren? Wees welkom bij (grill)restaurant De Boerenschuur in Vierhouten. Dit is onder andere gelegen nabij Uddel, Elspeet en Hoog Soeren. Het is echt een aanrader om op deze goed bereikbare plek te komen dineren want het ligt te midden van bos- en heidevelden. Kies voor een vlees , vis of vegetarisch diner bij De Boerenschuur. Buiten is er een geurige en kleurrijke bloemenpracht te zien waar een ieder blij van wordt. U voelt zich hier meteen thuis en behaaglijk. Binnen proeft u de sfeer van het oude Veluwse boerenleven aan de hand van allerlei oude voorwerpen. De Boerenschuur is goed te bereiken tijdens een mooie wandel- of fietstocht maar natuurlijk ook met de auto.

Dineren: genoeg keuze met onze veelzijdige menukaart

Verse producten spelen een belangrijke rol bij De Boerenschuur en dat geldt tevens voor de kruiden uit onze eigen moestuin. Met ieder seizoen weer nieuwe verrassingen. Er is ruime keuze in zowel vleesgerechten alsook in visgerechten en vegetarische gerechten, voor een ieder wat wils dus. Maak bijvoorbeeld een keuze uit de volgende gerechten:

 • Gevulde kipfilet
 • Vierhouten steak
 • Vegetarische curry
 • Tortilla schelp
 • Gebakken zalmmoot
 • Sliptong

Maar gezien de menukaart, bieden wij nog veel meer. U kunt tevens kiezen uit spareribs M. L of XL of een lekkere schnitzel. Of wie met een groep komt dineren kan ook kiezen uit een boeren-, boerinnen- of knechtenmenu. Op een plank van 1,50 meter worden de lekkerste gerechten geserveerd zoals diverse soorten vlees en groentes met daarbij boerenfriet, gebakken piepers en diverse sauzen. Hier horen natuurlijk ook lekkere drankjes bij dus bekijk onze drankenkaart. Wij serveren allerlei warme dranken zoals speciale koffie maar ook diverse bieren van de tap of fles, wijnen en sapjes.

De lekkerste en smaakvolste voor-, bij-, en nagerechten van de regio Uddel, Elspeet en Hoog Soeren

Het is natuurlijk wel fijn om met een smaakvol voorgerecht te beginnen. Naast een soepje bijvoorbeeld boerenbrood,  carpaccio, gamba of boerenkluifjes. Bijgerechten als aanvulling op een hoofdgerecht zijn ook een aanrader. Een lekker toetje na is een mooie afsluiter van uw diner. Dit kan zijn in de vorm van ijs zoals Dame Blanche of Stadse fratsen.  Of kies voor Friandises, dat zijn diverse lekkernijen met drie likeurtjes. Maar een ‘bakkie’ na kan  natuurlijk ook. Aan de kinderen (tot 12 jaar) is ook gedacht. Wij serveren speciale kindermenu’s.

Verse producten uit eigen moestuin

Verse producten spelen bij De Boerenschuur een belangrijke rol, evenals verse kruiden uit eigen moestuin. Ieder seizoen brengt weer een nieuwe verrassing met zich mee. In de winter zijn dit met name overheerlijke stamppotten en in de herfst zijn de wildgerechten altijd in trek. Hebt u last van voedselintolerantie? Zie de betreffende symbolen op de menukaart. U kunt dus het hele jaar heerlijk dineren bij ons!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>