Restaurant De Boerenschuur, heerlijk uit eten nabij Doornspijk, ’t Harde, Oldenbroek

Restaurant De Boerenschuur nabij Doornspijk, ’t Harde en Oldenbroek is prachtig gelegen te midden van de Veluwse bossen en heidevelden in het dorpje Vierhouten. Wanneer u hier rondfietst of wandelt, kunt u het bijna niet missen. De prachtige bloemenzee met haar fraaie kleuren en geuren valt direct op. Ook per auto is De Boerenschuur goed bereikbaar, voldoende gratis parkeergelegenheid vindt u naast ons restaurant. Binnen verwelkomen wij onze gasten met een oergezellige inrichting waarbij Veluwse voorwerpen uit nostalgische tijden zeker niet ontbreken.

Diverse menu’s, van vlees tot vis en vegetarisch

De Boerenschuur is een echt grillrestaurant dus wie in de buurt is van Doornspijk, ’t Harde of Oldenbroek en bijvoorbeeld van vlees en vis houdt, is hier zeker op het goede adres. Kies bijvoorbeeld uit de volgende gerechten:

 • Vierhouten steak
 • Boerensteak
 • Boerenburger
 • Gebakken zalmmoot

Na een flink stuk beweging door middel van wandelen of fietsen gaan  deze gerechten alsmede onze heerlijke spareribs er bij de meeste mensen wel in. Deze zijn er in M, L en XL.  Maar ook de boer-, boerin en de knecht of de filet mignon zijn zeer aan te raden. Voor visgerechten bent u bij ons ook  aan het goede adres. De gebakken zalmmoot of de sliptong zijn een streling voor de tong. Kijk ook eens naar onze speciale menu’s, geserveerd op de plank zoals het boeren-, boerinnen-, of knechtenmenu met diverse vlees- en groentesoorten.

De lekkerste voor-, hoofd-, bij-, en nagerechten in de regio Doornspijk, ’t Harde en Oldenbroek

Maar een goed stuk vlees of vis staat niet op zichzelf. Het is heerlijk om dit te eten met een heerlijk soepje vooraf of een vers bijgerecht. Dit kan zijn: gebakken piepers met spek en ui, boerensalade met rauwkost, een schaaltje dagverse groenten of frisse witte koolsalade. Maak de keuze uit diverse smaakvolle nagerechten. IJs zoals de dame blanche of  stadse fratsen smaakt altijd naar meer, maar ook  Friandises, bestaande uit diverse lekkernijen met drie likeurtjes is een aanrader. Probeer tevens onze diverse koffie- en theesmaken.

Liever geen vlees of vis, kies vegetarisch

Niet iedereen houdt van vlees. Geen nood want wij bieden diverse vismenu’s aan evenals vegetarische menu’s. En heeft u last van allergenen, deze staan duidelijk op de menukaart vermeld. Onze visgerechten Uit de Boerensloot zijn een zeer goed alternatief voor de vleesgerechten. Geniet met name van onze gebakken zalmmoot of sliptong. Liever een vegetarisch gerecht? Natuurlijk is dit ook mogelijk. De vegetarische burger of de regelmatig wisselende vegetarische schotel zijn altijd erg in trek.

Gezonde kruiden en groenten van eigen bodem

Bij De Boerenschuur hebben wij een eigen moestuin dus we halen gezonde producten zoals groenten en kruiden uit eigen Veluwse bodem om deze vervolgens te verwerken in onze gerechten. Heerlijk bij steaks maar ook bij visgerechten en vegetarische gerechten. Dus wilt u heerlijk komen eten in de regio Doornspijk, ’t Harde en Oldenbroek, dan is ons restaurant precies wat u zoekt!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>