Heerlijk dineren in De Boerenschuur nabij Zwolle, Heerde en Hattem

Dineren in de regio Zwolle, Heerde, Hattem? Bezoek (grill)restaurant De Boerenschuur, prachtig gelegen in Vierhouten, te midden van de Veluwse bossen en heidevelden met als motto: Het boerenlandleven gevoel. De Boerenschuur is goed te bereiken per auto, fiets of tijdens een mooie wandeltocht. De Bloemenpracht rondom deze mooie boerderij verwelkomt de gasten al van verre. Wie binnenkomt, merkt meteen het boerenleven van weleer op met Veluwse voorwerpen uit nostalgische tijden. Er wacht u een warm welkom om hier heerlijk te dineren.

Uiteenlopende keuze in menu’s voor lekker dineren

Voor een heerlijk en uitgebreid diner bent u bij ons in De Boerenschuur op de juiste plek. Te beginnen met een lekker voorgerecht zoals boerenbrood, boerenkluifjes, carpaccio of kies voor een soepje vooraf zoals een boeren-of tomatensoepje. Het hoofdgerecht bestaat onder andere uit:

 • Stoere boerenburger
 • Vierhouten Steak
 • Boerenmeisjes vlees
 • Spareribs M, L of XL

Er is nog meer keuze in vleesgerechten. Maar behalve de vleesgerechten is er natuurlijk ook de keuze in visgerechten zoals  Sliptong of gebakken Zalmmoot. Wie liever een vegetarisch gerecht kiest, ook hier is aan gedacht. Geniet bijvoorbeeld van Vegetarische Curry of Tortilla Schelp. Zie onze meukaart voor meer uitleg aangaande de gerechten.

Planken met gerechten bij De Boerenschuur nabij Zwolle Heerde en Hattem

Als hoofgerecht serveren wij tevens planken op tafel van 1 meter 50. Het zogenoemde knechtenmenu, boeren- of boerinnenmenu. Hierop staan diverse schaaltjes die gevuld zijn met: varkenshaas, spareribs, boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier soorten sauzen.

Het nagerecht wordt geserveerd zoals de knecht of de boerin dit zou willen met verschillende  ijssoorten en lekkernijen.  Dit is een vorm van heel gezellig dineren vanaf twee personen of met een groep familieleden of vrienden. Bij alle gerechten die geserveerd worden staat informatie aangaande allergenen (gluten, noten, soja en lactose). Dat is heel prettig voor mensen met bepaalde allergieën, dus  is het voor een ieder fijn om hier te komen eten.

Eigen moestuin met gezonde producten

Bij De Boerenschuur verwerken wij verse groenten en kruiden uit eigen moestuin.  Ieder seizoen zijn er weer nieuwe verrassingen zoals wildgerechten in de herfst en heerlijke stamppotten in de winter.  Gezond dineren van Veluwse bodem, dat staat bij ons centraal. Dat is heerlijk en onmisbaar bij al onze vlees- en visgerechten alsook bij onze vegetarische gerechten. Wij verwelkomen onze gasten graag in ieder seizoen van het jaar.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>