Lekker uit eten bij De Boerenschuur nabij Zwolle, Heerde en Hattem

Lekker gefietst of gewandeld in de buurt van Zwolle, Heerde of Hattem en zin om uit eten te gaan? En bent u een liefhebber van lekkere gerechten zoals vlees, vis of vegetarisch? Bezoek dan (grill)restaurant  De Boerenschuur in Vierhouten. Dit ligt te midden van de prachtige uitgestrekte  Veluwse bospartijen en heidevelden. Ook makkelijk bereikbaar per auto. Het is hier heerlijk toeven.

Buiten geniet u van de prachtige boerenbloemen met hun kleuren en geuren, een lust voor het oog. Maar binnen wacht u nog een verrassing. Een oergezellige inrichting, onder andere met diverse voorwerpen die met het oude Veluwse boerenleven te maken hebben. Het geeft een behaaglijk gevoel en iedereen voelt zich hier meteen thuis.

Uit eten is onder andere genieten van heerlijke vleesgerechten

De vleesliefhebber voelt zich hier meteen op zijn of haar plek want de gerechten zijn uitmuntend. Kies bijvoorbeeld uit:

 • Spareribs M. L of XL
 • Boerensteak
 • Filet Mignon
 • Boerensaté van de haas
 • Allegaartje van de grill

Maar dat is nog lang niet alles wat wij bij De Boerenschuur te bieden hebben aan vleesgerechten. Naast de al genoemde heerlijke vleesgerechten kan een keuze gemaakt worden uit bijvoorbeeld: gevulde kipfilet, Vierhouten steak en nog veel meer. Daar horen natuurlijk allerlei bijgerechten bij zoals boerensalade met rauwkost of dagverse warme groente.  Een soepje vooraf of een ander voorgerecht? Kijk op onze uitgebreide menukaart.

Maar ook: visgerechten en vegetarische gerechten

Behalve voor de vleesliefhebbers presenteren wij natuurlijk tevens overheerlijke menu’s voor de visliefhebber en voor mensen die niet van vlees of vis houden of gewoon liever vegetarisch eten. Voor de visliefhebber is er een keuzemenu Uit de Boerensloot zoals gebakken zalmmoot  en ook de vegetarische curry en Tortilla schelp zijn erg in trek. Hebt u last van allergenen? Deze staan vermeld op de menukaart. Voor kinderen (tot 12 jaar) zijn er speciale kindermenu’s verkrijgbaar waarbij een smakelijke frikadel of kroket niet ontbreekt.

De lekkerste speciale boerenmenu’s van Zwolle, Heerde, Hattem e.o.

Bij De Boerenschuur bieden wij het speciale boeren-, boerinnen-, en knechtenmenu aan. Op een plank van 1 meter 50 staan diverse schaaltjes, gevuld met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs. Met daarbij boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende sauzen. Dit is een gezellige en tevens creatieve manier van tafelen met familie of vrienden. Veel ingrediënten zoals groenten en kruiden komen van eigen Veluwse bodem, namelijk uit onze eigen moestuin. Bij elk gerecht serveren wij natuurlijk de lekkerste warme of koude dranken. Heerlijk uit eten dus!

Smaakvolle voor-, bij-, en nagerechten

Begin met een smaakvol voorgerecht. Naast een soepje bijvoorbeeld boerenbrood,  carpaccio, gamba of boerenkluifjes. Bijgerechten als aanvulling op een hoofdgerecht zijn ook een aanrader.

Een lekker toetje na is een mooie afsluiter van een etentje. Dit  kan zijn in de vorm van ijs zoals Dame Blanche of Stadse fratsen. Of kies voor Friandises, dat zijn diverse lekkernijen met drie likeurtjes. Maar een ‘bakkie’ na kan  natuurlijk ook.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>