De Boerenschuur, nostalgisch steakhouse nabij Zwolle, Heerde en Hattem

Wie in de buurt van Zwolle, Heerde of Hattem een fiets- of wandeltocht maakt en op zoek is naar een steakhouse en grillrestaurant, bezoek dan De Boerenschuur aan de rand van Vierhouten in een prachtige bosrijke omgeving. Deze is makkelijk te bereiken. Bij aankomst ziet u buiten deze boerderij de bloemenpracht al met haar geuren en kleuren. Bij binnenkomst waant u zich in een nostalgische sfeer van het oude Veluwse boerenleven. Diverse boerenvoorwerpen zijn hier te bewonderen. Natuurlijk kunt u ook per auto naar ons prachtige steakhouse komen.

Uiteenlopende keuzes in steaks en grillgerechten

Betreft de keuze in steaks en grillgerechten is de vleesliefhebber hier helemaal op zijn/haar plek. Geniet van een dergelijk overheerlijk vleesgerecht zoals:

 • Vierhouten steak
 • Boeren steak
 • Rib-eye steak

Behalve de keuze in steaks, is er tevens veel keuze in andere vleesmenu’s. Probeer bijvoorbeeld eens onze lekkere boerenmeisjes vlees, kipschnitzel, boerensaté van de haas of de boer. Tevens is er keuze in menu’s op een plank van 1 meter 50. Dat is bijvoorbeeld gezellig om te bestellen met een groep mensen. Neem dan het knechten- , boeren- of boerinnenmenu. Op de plank bevindt zich biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs met boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en daarbij vier soorten sauzen. Dit alles met een lekker drankje, dan is een succesvolle avond verzekerd. Prettig is dat de allergenen op de menukaart staan vermeld.

Visgerechten en vegetarische gerechten bij steakhouse De Boerenschuur

Wie liever geen vleesgerecht neemt maar meer een visliefhebber is, kan de keuze maken uit één van onze visgerechten uit de boerensloot. Een vegetarisch gerecht behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Geniet van een gebakken zalmmoot of sliptong. Het vegetarische gerecht kan bestaan uit bijvoorbeeld vegetarische curry  of een tortilla schelp (onder andere gevuld met diverse groentes). Aan de kinderen tot 12 jaar is ook gedacht, zij kunnen kiezen uit diverse kindermenu’s. Daarnaast staan er op de menukaart allerlei bijgerechten zoals gebakken champignons en ui, boerensalade met rauwkost en dagverse warme groente.

Gezond bereiden met gezonde producten uit eigen moestuin

Bij steakhouse De Boerenschuur grillen wij het vlees en de vis op een gezonde wijze om de vitaminen en mineralen te kunnen behouden. Met daarnaast dus de verse kruiden uit onze eigen moestuin van Veluwse bodem. Elk seizoen brengt weer een verrassing met zich mee zoals de wildgerechten in de herfst en de heerlijke stamppotten in de winter. Laat u daarom bij ons helemaal verwennen en verrassen.  Zie ook onze dessertkaart of doe lekker een ‘bakkie’ of geniet van een lekker likeurtje.

Dus bent u in de regio Zwolle, Heerde of Hattem en op zoek naar een steakhouse, u bent welkom bij ons!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>