Steakhouse nabij Doornspijk, ’t Harde, Oldebroek, een verwennerij voor vleesliefhebbers

De Boerenschuur, een nostalgisch steakhouse  in een bos-en heiderijke omgeving nabij Doornspijk, ’t Harde en Oldebroek biedt uitstekende gerechten voor de vlees- en visliefhebber. Tevens zijn lekkere vegetarische gerechten verkrijgbaar. Gezellig om met z’n tweetjes te komen eten na bijvoorbeeld een fiets- of wandeltocht of met meerdere mensen, dit  kan zijn voor een familie- of vriendenfeestje.

Gezellig samen tafelen in een geweldige ambiance. Buiten komt de bloemenpracht met haar kleuren en geuren u al tegemoet en binnenin De Boerenschuur bevinden zich fraaie oude Veluwse boerenvoorwerpen opgesteld. Het voelt meteen behaaglijk en een ieder voelt zich hier direct thuis. Het steakhouse in Vierhouten is goed te bereiken per auto (vanuit onder andere Doornspijk, ’t Harde en Oldebroek) en te voet of per fiets vanuit de directe omgeving.

Genoeg keuze uit overheerlijke vleesgerechten

De Boerenschuur is met name een steakhouse/grillrestaurant. Er zijn uiteenlopende vleesgerechten verkrijgbaar. Na noeste arbeid of na een lekker stuk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving, kunt u zich heerlijk laten verwennen. Kies bijvoorbeeld uit:

 • Boerensteak
 • Stoere boerenburger
 • Spareribs M, L of XL
 • Gevulde kipfilet

Er is nog veel meer keuze in vleesgerechten. Of bestel het boeren-, boerinnen- of knechtenmenu. Dit wordt geserveerd op een plank van 1 meter 50 en bevat heerlijke biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier soorten sauzen. Dit is ook zeer gezellig in groepsverband. Met natuurlijk een lekker drankje erbij. Het grillen van vlees en vis is een gezonde wijze van bereiden zodat vitamines en mineralen behouden blijven.

Visgerechten en vegetarische gerechten bij De Boerenschuur nabij Doornspijk, ’t harde. Oldebroek

Voordat u  aan het hoofdgerecht begint,  is een lekker voorgerecht aan te raden, bijvoorbeeld een tomatensoep of boerensoep maar ook carpaccio, boerenbrood of een andere versnapering. De keuze voor het hoofdgerecht hoeft zeker niet op vlees te vallen. Wij bieden diverse visgerechten aan en daarnaast natuurlijk ook heerlijke vegetarische gerechten. Onze visgerechten uit de boerensloot zoals gebakken zalmmoot of sliptong zijn een streling voor de tong. Liever geen vis? Onze vegetarische gerechten zoals de tortilla schelp met onder andere diverse groentes en ook de vegetarische curry worden smaakvol opgediend. Een lekker drankje, warm of koud, maakt het geheel helemaal af.

Een steakhouse met verse producten uit eigen moestuin

Verse producten spelen bij De Boerenschuur een belangrijke rol, evenals verse kruiden uit eigen moestuin. Ieder seizoen brengt weer een nieuwe verrassing met zich mee. In de winter zijn dit met name overheerlijke stamppotten en in de herfst zijn de wildgerechten altijd in trek. Hebt u last van voedselintolerantie? Zie de betreffende symbolen op de menukaart.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>