Genieten van spareribs in de regio Harderwijk, Ermelo, Garderen!

Bent u in de buurt van Harderwijk, Ermelo of Garderen en bent u een liefhebber van spareribs en/of andere vleesgerechten? Bezoek dan (grill)restaurant  De Boerenschuur in Vierhouten. Dit ligt te midden van de prachtige uitgestrekte  Veluwse bospartijen en heidevelden. Na een wandeling, fiets- of autotocht is  het hier heerlijk toeven. Buiten, op onze grote terras, geniet u van de prachtige bloemen met hun kleuren en geuren, een lust voor het oog. Maar binnen wacht u nog een verrassing. Een oergezellige inrichting, onder andere met diverse voorwerpen die met het Veluwse boerenleven te maken hebben. Het geeft een behaaglijk gevoel en iedereen voelt zich hier meteen thuis.

Genieten van heerlijke spareribs

De vleesliefhebber en natuurlijk de liefhebber van overheerlijke spareribs, voelt zich hier meteen op zijn of haar plek want de gerechten zijn uitmuntend. Kies met name uit:

 • Boeren spareribs
 • Allegaartje van de grill (waaronder spareribs)
 • Boeren ribcoast

Maar dat is nog lang niet alles wat wij bij De Boerenschuur te bieden hebben aan vleesgerechten. Naast spareribs kan een keuze gemaakt worden uit bijvoorbeeld: boerenschitzel, boerensaté van de haas, de boer, boerin en de knecht en nog veel meer. Daar horen natuurlijk allerlei bijgerechten bij en ook hierin is de keuze enorm. Een soepje vooraf of een ander voorgerecht? Kijk op onze uitgebreide menukaart.

Smaakvolle voor-, bij-, en nagerechten bij De Boerenschuur

Begin met een smaakvol voorgerecht. Naast een soepje bijvoorbeeld carpaccio, gegrilde watermeloen, huisgemarineerde zalm, boerenbrood of boerenvoorafje. Bijgerechten als aanvulling op een hoofdgerecht zijn ook een aanrader. Dit kan zijn: boerensalade met rauwkost, gebakken champignons met ui, frisse witte koolsalade en nog veel meer.  Een lekker toetje na is een mooie afsluiter van een etentje. Dit  kan zijn in de vorm van ijs zoals blanke boerin of bananensplit of neem een ander toetje: hangop, crème brûlée of echte boerenschuur. Dit zijn allerlei lekkernijen bij elkaar. Dus bent u in de regio Harderwijk, Ermelo, Garderen, e.o. en zoekt u een sparerib restaurant voor lunch of diner? Dan heten wij u van harte welkom!

Speciale boerenmenu’s voor de regio Harderwijk, Ermelo en Garderen

Bij De Boerenschuur bieden wij het speciale boeren-, boerinnen-, en knechtenmenu aan. Op en plank van 1 meter 50 staan diverse schaaltjes, gevuld met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs. Met daarbij boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende sauzen. Dit is een gezellige en tevens creatieve manier van tafelen met familie of vrienden. Veel ingrediënten zoals groenten en kruiden komen van eigen Veluwse bodem, namelijk uit onze eigen moestuin.

Visgerechten en vegetarische gerechten.

Behalve voor de vleesliefhebbers presenteren wij natuurlijk tevens overheerlijke menu’s voor de visliefhebber en voor mensen die niet van vlees of vis houden of gewoon liever vegetarisch eten. Voor de visliefhebber is er een keuzemenu Uit de Boerensloot en ook de vegetarische burger of steeds wisselend vegetarische gerechten zijn erg in trek. Hebt u last van allergenen? Meld het ons.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>