Hét vergaderarrangement op de Veluwe

Regel als organisator een origineel vergaderarrangement op de Veluwe. Bij de Boerenschuur hoeft u zich geen u zorgen te maken over details, want u laat u alles aan ons over. Van de locatie en catering tot de presentatiemiddelen en activiteiten, verzorgen wij alles perfect op één plek, waardoor u veel tijd en energie bespaart. Zo kan iedereen zich volledig richten op uw vergadering. Allemaal zonder veel te hoeven reizen. Ons vergaderarrangement is de ultieme zakelijk ervaring. Op de mooiste plek van Nederland: de Veluwe. Boek nu uw vergadering, neem contact met ons op!

Activiteiten gecombineerd met vergaderarrangement op de Veluwe

Ervaar de mogelijkheden bij de Boerenschuur, waar u omgeven wordt door prachtige natuur, historie en kunst. Tussendoor of na het vergaderen, wandelt u heerlijk door de Veluwe bossen en heidevelden, of bezoekt u bijvoorbeeld het wereldbefaamde Kröller-Müller Museum. Ook kunt u hier perfect paardrijden, fietsen en hardlopen. Dankzij ons vergaderarrangement, combineert u het zakelijke met het leuke, op de prachtige Veluwe. U regelt hiermee ook direct uw teambuilding.

Sfeervol vergaderen op de Veluwe

Ontdek onze sfeervolle vergaderzaal op de zolder van onze Boerenschuur, gelegen aan de rand van het dorpje Vierhouten. Hier vindt het zakelijke deel van uw vergaderarrangement plaats, in een historische boerderij met een inrichting in de stijl van grootmoederstijd. Deze stijl is gezellig, huiselijk en historisch en nodigt dan ook uit tot samenwerking, brainstormen en overeenstemming. De ruimte is geschikt voor groepen tot 30 personen.

Alle moderne faciliteiten

Al dompelt u uzelf onder in de klassieke sfeer van de Veluwe, tegenwoordig is de Boerenschuur uitgerust met moderne faciliteiten. Zo staan uitstekende wifi en een beamer tot uw beschikking, waarmee u vlekkeloze digitale presentaties, slideshows en gedeelde schermen mogelijk maakt. Wilt u brainstormen, gebruik dan de flipover om te noteren. Heeft u speciale wensen voor uw vergaderarrangement op de Veluwe? Neem gerust contact op, wij denken met u mee!

Koffie, thee, dranken en lunch

Ons vergaderarrangement op de Veluwe is compleet met verse koffie, thee en andere dranken. Indien gewenst, krijgt u tevens een zalige lunch met diverse boerenbroodjes met bijvoorbeeld kaas, makreel en carpaccio. Feestelijk zijn ook onze warme borrelhapjes. Alle dranken, lunch en diners worden zorgvuldig samengesteld in het vergaderarrangement. Geheel naar wens. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Vergaderarrangement met diner?

Bij een vergaderarrangement is het restaurant van de Boerenschuur uw logische eindpunt. Hier eindigt u uw succesvolle vergaderdag met verse gerechten met traditionele smaken van de Veluwe. Vleesliefhebbers genieten bijvoorbeeld van gevulde varkenshaas met brie, omwikkeld met spek en afgewerkt met honing en walnoten. Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de prachtige gamba’s, gestoofd in knoflook, met zoetzure komkommer en tomatensalsa. En vegetariërs ontdekken onze royale tortilla-schelp vol groenten, tomatensaus en kaas, op een bedje van pasta. Bekijk ons menu! Uiteraard kunnen wij het vergaderarrangement op maat, naar uw wensen samenstellen. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>