Dineren nabij Harderwijk, Ermelo, Putten bij restaurant De Boerenschuur

Wie op de Veluwe, omringd door bossen en heidevelden, eens gezellig een restaurant wil bezoeken om lekker te dineren is van harte welkom bij De Boerenschuur in Vierhouten. Dit ligt nabij Harderwijk, Ermelo en Putten. Met z’n tweetjes of met een groep, er is een ruime keuze in gevarieerde menu’s. Van vlees tot vis en uiteraard vegetarische gerechten. Een lekker voorgerecht, dessert en een warm of koud drankje maakt het plaatje helemaal compleet. Het restaurant is goed te bereiken. Of u nu met de auto, de fiets of wandelend komt. Geniet van de nostalgische sfeer dat het grillrestaurant biedt. Het buiten terras staat vol met bloemenpracht met haar geuren en kleuren en binnen zijn diverse nostalgische voorwerpen uit de oud Veluwse boerentijd te vinden.

Lekker dineren: uiteenlopende keuze in gerechten

U kunt bij ons binnen of buiten dineren, al gelang de weersomstandigheden. Kies van onze menukaart een overheerlijk vlees- of vismenu of vegetarisch menu. Deze is voorzien van de allergeen symbolen speciaal voor gasten met een voedselallergie. De volgende gerechten zijn een aanrader:

 • Kipschnitzel
 • SpareribsM, L of XL
 • Gebakken zalmmoot
 • Sliptong
 • Vegetarische curry
 • Tortilla schelp

Dit is slechts een greep uit de menukeuzes die gemaakt kunnen worden. U kunt ook nog eerst een voorgerecht nemen zoals een lekkere soep, carpaccio of boerenkluifjes en een overheerlijk dessert na. Een bakkie of likeurtje behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens is er keuze in bijgerechten zoals gepofte aardappel met knoflooksaus of een boerensalade met rauwkost. Ook aan de kinderen is gedacht, voor kinderen tot 12 jaar hebben wij speciale kindermenu’s.

Dineren in de regio Harderwijk, Ermelo en Putten, genieten in de bossen en heide

Genieten van een diner in onze prachtige ambiance is natuurlijk een streling  voor de tong en door al die bloemen en mooie Veluwse boerenvoorwerpen zeker een lust voor het oog. Behalve onze heerlijke diners, bestaande uit voor-, hoofd-, bij-, en nagerechten met vlees of vis en vegetarisch, zijn er de boeren-, boerinnen-, en knechtenmenu’s. Op een plank van 1 meter 50 worden er allerlei schaaltjes gepresenteerd met daarop biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs met daarbij boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende sauzen. Vooral gezellig dineren in groepsverband.

Eigen moestuin bij De Boerenschuur

Het bijzondere aan de groenten en kruiden van De Boerenschuur is dat wij die uit onze eigen moestuin halen en vervolgens verwerken in onze gerechten. Heel gezond en dus van Veluwse grond. Bij de meeste gerechten horen ook speciale groenten en kruiden. Dat maakt het menu pas compleet.  Een bijgerecht zoals boerensalade met rauwkost, gepofte aardappel met knoflooksaus of dagverse warme groenten en als dessert Dame Blanche of stadse fratsen? Probeer het maar eens uit. Of anders Friandises; lekkernijen met drie likeurtjes. Dat is ook een aanrader.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>