Steakhouse in de regio Garderen, Uddel en Elspeet, veel keuze in vleesgerechten en andere menu’s

De Boerenschuur in Vierhouten, een nostalgisch steakhouse  in een bos-en heiderijke omgeving nabij Garderen, Uddel en Elspeet biedt uitstekende gerechten voor de vleesliefhebber maar ook voor de visliefhebber en degenen die van vegetarische gerechten houden. Gezellig om te komen eten na een fiets- of wandeltocht, met z’n tweetjes of met meerdere mensen,  of bijvoorbeeld een familie- of vriendenfeestje. Gezellig samen tafelen in een geweldige sfeer. Buiten komt de bloemenpracht met haar kleuren en geuren u al tegemoet en binnenin De Boerenschuur zijn fraaie oude Veluwse boerenvoorwerpen te bewonderen. Het voelt meteen behaaglijk en een ieder voelt zich hier direct thuis. Het steakhouse/ (grill)restaurant in Vierhouten is goed te bereiken of u nu wandelend, fietsend of met de auto komt.

Keuze uit lekkere steaks en speciale menu’s

Bij De Boerenschuur valt er ontzettend veel te kiezen uit de vele uiteenlopende menu’s. De heerlijkste gerechten worden hier bereid voor een lekker diner. Kies bijvoorbeeld uit:

 • Vierhouten steak
 • Rib-eye steak
 • Boerenmenu
 • Boerinnenmenu
 • Knechtenmenu

Kies na bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht uit onze zeer smaakvolle steaks. Ook speciale menu’s zijn: het boeren- en boerinnenmenu en het knechtenmenu. Dit presenteren wij op een plank van 1 meter 50 met gevarieerde lekkernijen om gezellig en op een leuke manier met elkaar te tafelen. Dit zijn schaaltjes gevuld met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs. Daarnaast serveren wij boerenfriet, gebakken piepers,  boerensalade en vier verschillende sauzen. Als hoofdgerecht kan boerenschnitzel of boerensaté van de haas een aanrader zijn wanneer u van vlees houdt. Onze gezonde producten komen veelal uit eigen moestuin.

Visgerechten en vegetarische gerechten bij De Boerenschuur nabij Garderen, Uddel en Elspeet

Wie juist een visliefhebber is, kan de keuze maken uit één van onze visgerechten uit de boerensloot.  Een vegetarisch gerecht behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Geniet van een gebakken zalmmoot of sliptong. Het vegetarische gerecht kan bestaan uit bijvoorbeeld vegetarische curry  of een tortilla schelp (onder andere gevuld met diverse groentes). Aan de kinderen tot 12 jaar is ook gedacht, zij kunnen kiezen uit diverse kindermenu’s, met onder andere frikadel of kroket. Daarnaast staan er op de menukaart allerlei bijgerechten zoals gebakken champignons en ui, boerensalade met rauwkost en dagverse warme groente. Een dessert is ook altijd aan te raden, hetzij met ijs of een andere keuze zoals een ‘bakkie’ of likeurtje. Zie onze dessertkaart.

Gezond uit eigen moestuin

Bij De Boerenschuur gebruiken wij verse groenten en kruiden uit eigen moestuin. Deze worden gebruikt in onze keuken voor de lekkerste gerechten van de Veluwe en zeker in de regio Garderen, Uddel, Elspeet. Gezond eten van eigen Veluwse bodem, dat staat bij ons centraal. Kom dus bij De Boerenschuur onze gezonde lekkernijen proeven. Last van allergenen? Zie onze menukaart voor ingredienten.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>