Gezellig uit eten nabij Doornspijk, ’t Harde en Oldenbroek

Wie een nostalgisch en gezellig restaurant in een bosrijke omgeving en omringd door heidevelden zoekt nabij Doornspijk, ’t Harde of Oldebroek, kan lekker uit eten bij De Boerenschuur in Vierhouten.  Het restaurant biedt zowel vlees- en visgerechten alsook vegetarische gerechten aan. Heerlijk samen tafelen in een gezellig restaurant, of het nu met z’n tweetjes is of in groepsverband. Buiten komt de bloemenpracht met haar kleuren en geuren u al tegemoet en binnen in De Boerenschuur zijn fraaie oude Veluwse boerenvoorwerpen te zien. U zult zich hier direct thuis voelen in deze behaaglijke sfeer. Het (grill)restaurant is goed te bereiken per fiets, auto of na een wandeling.

Uit eten is: ruime keuze uit overheerlijke menu’s

Zowel in voor-, hoofd- en nagerecht heeft u heel veel keuze in koude of warme gerechten. Kies bijvoorbeeld uit diverse soepen, salades, vlees-, vis- en vegetarische gerechten:

 • Boerensoepje
 • Carpaccio
 • Gebakken zalmmoot
 • Spareribs M. L of XL
 • Boerensaté van de haas
 • Vegetarische curry

Natuurlijk is er nog veel meer te kiezen aangaande onze smaakvolle gerechten. Kom langs en bekijk wat u hierin aanspreekt.  Een soepje vooraf is altijd heel smakelijk. Bijvoorbeeld een boerensoepje of tomatensoep. Ook zijn er diverse bijgerechten verkrijgbaar zoals boerensalade met rauwkost en dagverse warme groente.

Uit eten bij De Boerenschuur nabij Doornspijk, ’t Harde en Oldebroek met een speciaal gevoel

Genieten van uit eten in onze prachtige ambiance is natuurlijk een streling  voor de tong en door al die bloemen en mooie Veluwse boerenvoorwerpen zeker een lust voor het oog. Behalve onze heerlijke diners, bestaande uit voor-, hoofd-, bij-, en nagerechten met vlees of vis en vegetarisch, zijn er de boeren-, boerinnen-, en knechtenmenu’s . Op een plank van 1 meter 50 worden er allerlei schaaltjes gepresenteerd met daarop biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs met daarbij boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende sauzen. Vooral gezellig uit eten in groepsverband. Maar ook mogelijk met twee personen. Voor de kinderen (tot 12 jaar) bieden wij speciale kindermenu’s.

Voorgerechten en desserts

Een heerlijk diner omvat meer dan alleen een hoofdgerecht. Een smakelijk voorgerecht hoort daar eigenlijk wel bij. Neem een lekker soepje uit het keuzemenu vooraf of kies voor carpaccio, gamba, varkensribbetjes, of boerenbrood. Dit valt bij onze gasten altijd in de smaak. Als dessert is aan te raden: Dame blanche of stadse fratsen. Laat u verrassen. Natuurlijk kunt u hier ook altijd een bakkie doen of friandises, bestaande uit lekkernijen met drie likeurtjes. Betreft voedselallergieën, zie onze menukaart.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>