Mountainbike les? Beleef dé cursus!

Leuker dan de mountainbike-les tijdens onze cursus wordt het niet. Want u fietst over de prachtige Veluwe, het favoriete gebied van vele mountainbike- & fietsfanaten. Als beginner of gevorderde mountainbiker vergroot u uw vaardigheden samen met professionele instructeurs. Wilt u alle geheimen van mountainbiken doorgronden, en de uitdagendste paden verkennen? Organiseer dan nu uw mountainbike-les, en laat de adrenaline stromen! Neem nu contact met ons op.

Waarom een mountainbike cursus?

Behalve dat een mountainbike les leuk is, is een complete cursus natuurlijk ook erg nuttig om de juiste technieken aan te leren. Bovendien wilt u genoeg zelfvertrouwen krijgen voor het trotseren van de meer uitdagende terreinen. Met onze professionele mountainbike cursus voorkomt u beginnersfouten en blessures, en geniet u meer van uw toekomstige tochten op de mountainbike.

Dé mountainbike-les: bij de Boerenschuur!

De Boerenschuur is een karakteristiek Veluws bedrijf, dat al uw activiteiten tot in de puntjes verzorgt. Vanuit ons historische pand liggen de eindeloze bos- en heidegebieden van dit prachtige natuurgebied aan uw voeten. Geheel naar wens verzorgen wij naast de mountainbike-lessen in deze cursus ook uw koffie, thee, dranken, lunch en zelfs diner! Alles geregeld op één prachtige locatie midden op de Veluwe!

Wat leert u zoal?

Afhankelijk van uw ervaring en techniek, leert u tijdens de mountainbike-cursus meer over het efficiënt en veilig sturen van uw fiets, passend bij de verschillende verharde en onverharde paden. Ook leert u hoe u veilig remt, uw snelheid beheerst of reageert in noodsituaties. Daarnaast is schakelen heel belangrijk voor efficiënt en prettig mountainbiken. Vaak blijkt de persoonlijke instructie van onze professionele instructeur hierbij van grote meerwaarde. Na de cursus komt u terug als goede of zelfs geweldige mountainbiker!

Wat doet u na de cursus?

Na de vele inspanningen heeft u uw mountainbike-cursus succesvol afgerond. Blij met uw nieuwe vaardigheden, pratend over wat u vandaag heeft geleerd en meegemaakt met vrienden, familie of collega’s, komt u natuurlijk graag bij tijdens een lekkere nazit, onder het genot van een hapje en drankje. Dit doen harde werkers al eeuwen in de Boerenschuur. Maar nooit lekkerder dan nu. Bekijk de uitgebreide kaart van ons gezellige restaurant maar eens.

Een greep uit ons menu

 • Boerenbrood met knoflookmayonaise en kruidenboter
 • Boerenkluifjes: een portie gemarineerde geroosterde kippenkluifjes
 • Varkensribbetjes: een portie gemarineerde varkensribbetjes
 • Boerenvoorafje: een mix van varkensribbetjes, carpacciorolletjes, kipkluifjes en makreelmousse
 • De Boer, boerin en de knecht: prachtige diamanthaas, rib-eye en ossenhaas
 • Huisgemaakte tortilla-schelp gevuld met diverse groenten, tomatensaus en kaas op een bedje van pasta

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>