Uit eten in de regio Apeldoorn, Ugchelen, Tongeren, heerlijk genieten bij de Boerenschuur

Restaurant De Boerenschuur is een gezellig nostalgisch restaurant in Vierhouten, nabij Apeldoorn, Ugchelen en Tongeren waar u heerlijk uit eten kunt gaan.  Het is prachtig gelegen te midden van de Veluwse bossen en heidevelden. Wanneer u hier rondfietst of wandelt, kunt u het bijna niet missen. De prachtige bloemenzee met haar fraaie kleuren en geuren valt direct op. Ook per auto is De Boerenschuur goed bereikbaar. Binnen verassen wij onze gasten met een oergezellige inrichting waarbij Veluwse boerenvoorwerpen uit nostalgische tijden niet ontbreken.

Vleesgerechten? Veel keuze op onze menukaart

De vleesliefhebber  voelt zich hier meteen op zijn of haar plek want de gerechten zijn uitmuntend. Kies onder andere uit:

 • Boerensaté van de haas
 • Filet Mignon
 • Spareribs M. L of XL
 • Boerensteak
 • Allegaartje van de grill

Maar dat is nog lang niet alles wat wij bij De Boerenschuur te bieden hebben aan vleesgerechten. Naast de al genoemde heerlijke vleesgerechten kan een keuze gemaakt worden uit bijvoorbeeld: gevulde kipfilet, Vierhouten steak en nog veel meer. Daar horen natuurlijk allerlei bijgerechten bij zoals boerensalade met rauwkost of dagverse warme groente.  Een soepje vooraf of een ander voorgerecht? Kijk op onze uitgebreide menukaart. Hierop staan tevens de allergenen vermeld.

De lekkerste vis-en vegetarische gerechten van de regio Apeldoorn, Ugchelen en Tongeren

Wij serveren overheerlijke menu’s voor de visliefhebber en voor mensen die niet van vlees of vis houden hebben wij lekkere vegetarisch gerechten. Voor de visliefhebber is er een keuzemenu ‘Uit de Boerensloot’ zoals gebakken zalmmoot of sliptong. Ook de vegetarische curry en Tortilla schelp zijn erg in trek. Dit alles met een heerlijk warm of koud drankje is dit genieten geblazen. Voor de kleine gasten (tot 12 jaar) zijn er speciale kindermenu’s verkrijgbaar waarbij een smakelijke frikadel of kroket niet ontbreekt. Kortom: heerlijk uit eten voor het hele gezin!

Lekkere voorgerechten, bijgerechten en desserts

Maar een goed stuk vlees of vis staat niet op zichzelf. Het is heerlijk om dit te eten met een lekker soepje vooraf of een bijgerecht. Dit kan zijn: gebakken piepers met spek en ui, boerensalade met rauwkost, een schaaltje dagverse groenten of frisse witte koolsalade. Maak de keuze uit diverse smaakvolle nagerechten. IJs zoals de dame blanche of  stadse fratsen smaakt altijd naar meer, maar ook  Friandises, bestaande uit diverse lekkernijen met drie likeurtjes is een aanrader. Probeer tevens onze diverse koffie- en theesmaken. Wij hebben een eigen moestuin dus we halen gezonde producten zoals groenten en kruiden uit eigen Veluwse bodem om deze vervolgens te verwerken in onze gerechten. Heerlijk bij steaks maar ook bij visgerechten en vegetarische gerechten.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>