Mountainbike op de Veluwe, leef de MTB!

Cross met uw mountainbike over de Veluwe en geniet van het prachtigste terrein van Nederland. Verken eindeloze bossen en uitgestrekte heidevelden. Het is alsof de Veluwe speciaal gemaakt is voor de MTB. Stop ook even en geniet af en toe van het uitzicht. Even ziet u niemand, er is enkel stilte. Tot u die vriend of collega in de verte ziet. Tijd om hem in te halen, en voor te blijven! Dankzij onze MTB-clinic heeft u precies de juiste techniek om dat voor elkaar te fietsen. Leuker kan het niet. Regel nu uw heerlijke dagje MTB op de Veluwe!

Mountainbike beter, sneller en leuker

Kom naar de Boerenschuur en word meester over uw mountainbike. Hier vindt uw de perfecte uitvalsbasis voor uw MTB-avontuur. Voor uw inspirerende mountainbike-les krijgt u les van professionele mountainbike-instructeurs. Ook regelen wij de rest van de dag (deel) naar uw wens. Bijvoorbeeld met verse koffie, thee en dranken, een zalige lunch, of een royaal diner. U bereikt de idyllische boerenschuur makkelijk, dankzij onze handige locatie aan de rand van de Veluwe, in het dorpje Vierhouten. Wees welkom en beleef een onvergetelijke ervaring van MTB op de Veluwe.

MTB-clinic op de Veluwe!

U leert precies wat u moet weten om een echte MTB’er te worden. Of u nu beginner of gevorderd bent in het rijden van mountainbikes, onze ervaren instructeurs leren u alles. Dit allemaal op uw eigen niveau. Zoals de juiste positie op uw fiets, de beste verdeling van uw gewicht, de correcte manier van remmen onder verschillende omstandigheden, het veilig nemen van moeilijke bochten, en zelfs speciale trucs. Heeft u speciale wensen, of vragen over MTB bij de Boerenschuur op de Veluwe? Neem dan gerust contact met ons op.

Veluwe borrel en diner voor MTB

Na de trails is het tijd voor een feestmaal. Nu wilt u echt even ontspannen en bijkomen van uw actieve dag. Onder het genot van een lekker drankje, hapje of heerlijk diner, praat u samen na over wat u heeft meegemaakt en geleerd over MTB. Dat doet u in ons gezellige restaurant, waar u smult van heerlijke streekgerechten van de Veluwe. Bekijk nu onze menukaart! Dit zijn precies de gerechten waar u het meest trek in heeft na mountainbiken op de Veluwe! Een goede afsluiter van een mooie sportieve dag. Neem contact op voor de mogelijkheden/arrangementen voor mountainbike op de Veluwe.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>