Dineren nabij Doornspijk, ’t Harde en Oldebroek, kom naar Grillrestaurant De Boerenschuur

Grillrestaurant De Boerenschuur in het mooie dorp Vierhouten (in de regio Doornspijk, ’t Harde, Oldebroek) te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden is een heerlijke nostalgische plek om te dineren. Hetzij met vrienden of familie, hetzij gezellig met z’n tweetjes. Het restaurant is makkelijk te bereiken en van ver ziet u al de bloemenpracht met haar mooie kleuren en heerlijke geuren. Lekker eten na een fiets- of wandeltocht in de mooie omgeving. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon met de auto komen. Wij bieden uiteenlopende menu’s. Wie bij De Boerenschuur naar binnen wandelt, ziet meteen de nostalgische oude Veluwse boerenvoorwerpen. U zult merken dat u zich hier meteen thuisvoelt.

Dineren met een ruime keuze in voor-, hoofd- en nagerechten en tevens bijgerechten.

Voor een uitgebreid en heerlijk diner met voor-, hoofd-, bij- en nagerechten bent u bij ons in De Boerenschuur op het goede adres. Een voorgerecht zoals een boerensoepje of tomatensoepje of boerenbrood, boerenkluifjes, carpaccio. Het hoofdgerecht bestaat onder andere uit:

 • Stoere boerenburger
 • Vierhouten Steak
 • Gebakken zalmmoot
 • Vegetarische curry

Er is nog meer keuze in vlees- en visgerechten. Maar behalve de vleesgerechten en de keuze uit visgerechten is er natuurlijk ook de keuze in  vegetarische gerechten. Ook hier is natuurlijk aan gedacht. Geniet bijvoorbeeld van Vegetarische Curry of Tortilla Schelp. Zie onze meukaart voor meer uitleg aangaande de gerechten. Tevens serveren wij speciale menu’s voor onze jonge gasten tot 12  jaar. Voedselintolerantie? De allergenen staan op onze menukaart vermeld.

Dineren met gerechten op de plank, uniek in de regio Doornspijk, ’t Harde en Oldebroek

Gaat u dineren met familie of vrienden? Dan is het gezellig om als hoofdgerecht te kiezen voor het boeren- boerinnen-, of knechtenmenu. Op een plank van 1 meter 50 worden overheerlijke gerechten geserveerd. Hierop staan diverse schaaltjes die gevuld zijn met: varkenshaas, spareribs, boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier soorten sauzen.

Het nagerecht wordt geserveerd zoals de knecht of de boerin dit zou willen met verschillende  ijssoorten en lekkernijen.  Het is natuurlijk ook mogelijk om een dergelijk menu met z’n tweetjes te bestellen.

Wij serveren gezonde producten uit eigen moestuin

Gezond eten van Veluwse bodem, dat staat bij ons hoog in het vaandel. Bij De Boerenschuur gebruiken wij verse groenten en kruiden uit eigen moestuin. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe verrassingen zoals wildgerechten en de herfst en heerlijke stamppotten in de winter. Dat is heerlijk en onmisbaar bij al onze vlees- en visgerechten alsook bij onze vegetarische gerechten. Wij verwelkomen onze klanten graag om heerlijk t edineren in ieder seizoen van het jaar.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>