Restaurant De Boerenschuur, lekker uit eten op de Veluwe

Lekker uit eten op de Veluwe?  Bezoek voor een smaakvol diner het (grill)restaurant De Boerenschuur aan de rand van het dorp Vierhouten, gelegen te midden van de mooie Veluwse bospartijen en uitgestrekte heidevelden. Vooral wanneer u een wandel- of fietstocht maakt is het fijn om even uit te rusten in de prachtige tuin van De Boerenschuur met haar kleurrijke en heerlijk geurende bloemen. Maar ook binnen wacht u een verrassende aanblik. Er zijn allerlei nostalgische boerenvoorwerpen van de Veluwe te bewonderen. Bij De Boerenschuur maken wij het onze gasten naar de zin. Iedereen voelt zich hier meteen thuis.

Diverse keuzes uit overheerlijke menu’s

Bij De Boerenschuur is er betreft het voor-, hoofd-, en nagerecht  heel veel keuze uit zowel koude als warme gerechten. Kies bijvoorbeeld uit diverse soepen, salades, vlees-, vis- en vegetarische gerechten:

 • Boerensoepje
 • Carpaccio
 • Gebakken zalmmoot
 • Spareribs M. L of XL
 • Boerensaté van de haas
 • Vegetarische curry

Natuurlijk is er nog veel meer te kiezen aangaande onze smaakvolle gerechten. Kom langs en bekijk wat u hierin aanspreekt.  Een soepje vooraf is ook altijd een goed idee. Bijvoorbeeld een boerensoep of tomatensoep. Ook zijn er diverse bijgerechten verkrijgbaar zoals boerensalade met rauwkost en dagverse warme groente.

Uiteten op de Veluwe: ingredienten uit eigen moestuin

Het bijzondere aan de groenten en kruiden van De Boerenschuur is dat wij die veelal uit onze eigen moestuin halen en vervolgens verwerken in onze gerechten. Heel gezond en dus van Veluwse grond. Bij de meeste gerechten horen ook speciale groenten en kruiden. Dat maakt het menu pas compleet.  Voor mensen met intolerantie, de allergenen staan op de menukaart vermeld.

Uit eten op de Veluwe met speciale gerechten van De Boerenschuur

Genieten van een etentje in onze prachtige ambiance is natuurlijk een streling  voor de tong en door al die bloemen en mooie Veluwse boerenvoorwerpen zeker een lust voor het oog. Behalve onze heerlijke diners, bestaande uit voor-, hoofd-, bij-, en nagerechten met vlees of vis en vegetarisch, zijn er de boeren-, boerinnen-, en knechtenmenu’s . Op een plank van 1,5 meter worden er allerlei schaaltjes gepresenteerd met daarop biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs met daarbij boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier verschillende sauzen. Vooral gezellig eten in groepsverband.

Lekkere desserts en kindermenu’s

Een heerlijk ijsgerecht zoals stadse fratsen, dame blanche met heerlijk  ijs gaat er natuurlijk altijd in. Daarnaast serveren wij tevens friandises, diverse lekkernijen bij elkaar  met drie likeurtjes. Probeer het eens. Wij hebben tevens kindermenu’s (tot 12 jaar) met onder andere kippenvleugeltjes, frikadellen en kroketten. En een kinderijsje na. Kortom; voor iedereen die lekker wil uiteten op de Veluwe is De Boerenschuur de juiste keuze!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>