Oergezellig (grill)restaurant in de buurt van ’t Harde, Wapenveld en Wezep

Aan de rand van het Veluwse dorpje Vierhouten en in de regio ’t Harde, Wapenveld en Wezep, ligt (grill) restaurant De Boerenschuur. Een aanrader om hier te komen lunchen of dineren. Het is oergezellig met een zee van boerenbloemen om u heen met haar heerlijke geuren. Binnen zijn allerlei voorwerpen te zien van het Veluwse boerenleven van weleer. Iedereen voelt zich hier meteen thuis en behaaglijk. De ligging is geweldig, middenin de Veluwse bossen en heidevelden. EN makkelijk bereikbaar vanuit ’t Harde, Wapenveld of Wezep. Dus kom tijdens of na een mooie wandeling, fiets- of autotocht gezellig naar De Boerenschuur.

Keuze uit veel speciale menu’s

Bij De Boerenschuur valt er ontzettend veel te kiezen in uiteenlopende menu’s. De heerlijkste gerechten worden hier bereid voor lunch of diner. Kies bijvoorbeeld uit:

 • Lunch
 • Voor-, bij-, hoofd- en nagerecht
 • Boerenmenu
 • Boerinnenmenu
 • Knechtenmenu

Tussen de middag zijn onze speciale lunches aan te raden en komt u tegen of in de avonduren, kies dan uit onze smaakvolle avondgerechten. De speciale menu’s zijn het boeren- en boerinnenmenu en het knechtenmenu. Dit presenteren wij op een plank van 1 meter 50 met gevarieerde lekkernijen om gezellig en op een leuke manier met elkaar te tafelen. Dit zijn schaaltjes gevuld met biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spareribs. Daarnaast serveren wij boerenfriet, gebakken piepers,  boerensalade en vier verschillende sauzen.

Vlees- en vismenu’s en vegetarische menu’s bij De Boerenschuur nabij ’t Harde, Wapenveld en Wezep

Het grillen van vlees en vis is een gezonde wijze van bereiden omdat dan de vitamine en mineralen behouden blijven. Liever geen vlees of vis? Geen nood, dan is er een variatie aan gezonde vegetarische gerechten. Kies vooraf een lekker soepje of voorgerecht. Bijvoorbeeld een boerensoepje, boerenvoorafje, huisgemarineerde zalm of gegrilde watermeloen. Als hoofdgerecht kan boerenschnitzel of boerensaté van de haas een aanrader zijn wanneer u van vlees houdt. De keuze kan tevens vallen op speciale vismenu’s Uit de Boerensloot zoals gebakken kabeljauwfilet of gegrilde zalmmoot. Een vegetarische specialiteit is met name regelmatig wisselende vegetarische schotel. Verwen uzelf met een lekker bijgerecht zoals een schaaltje dagverse groenten of gepofte aardappel met knoflooksaus en een toetje na zoals de blanke boerin of hangop. Geen toetje? Neem dan een heerlijke kop koffie of thee of een likeurtje. Natuurlijk is er veel meer keuze in al deze gerechten.

Gezonde producten uit eigen moestuin

Bij De Boerenschuur gebruiken wij verse groenten en kruiden uit eigen moestuin. Deze worden gebruikt in onze keuken voor de lekkerste gerechten van de Veluwe. Gezond eten van eigen Veluwse bodem, dat staat bij ons centraal. Kom dus bij De Boerenschuur onze gezonde lekkernijen proeven.Last van allergenen? Meld het ons.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>