Uit eten bij restaurant De Boerenschuur in het bos en bij de heide

Restaurant De Boerenschuur ligt midden in het bos van het Veluwse dorpje Vierhouten met prachtige uitgestrekte heidevelden. Oergezellig en met een zee van boeren bloemen om u heen. Iedereen voelt zich hier meteen thuis en behaaglijk. Het restaurant is heel makkelijk bereikbaar, gratis parkeren voor de deur. Of u nu te voet, met de fiets of met de auto bent, u herkent het meteen. Wie naar binnen loopt, valt het direct op dat er prachtige oude Veluwse boerenvoorwerpen tentoongesteld zijn die de gasten een nostalgisch sfeervol gevoel geven. Iedereen voelt zich hier meteen thuis.

Een ruime keuze in voor-, hoofd- en nagerechten en tevens bijgerechten

Voor een heerlijk en uitgebreid diner met voor-, hoofd-, bij- en nagerechten bent u bij ons in De Boerenschuur op de juiste plek. Een voorgerecht zoals een boerensoepje of tomatensoepje of boerenbrood, boerenkluifjes, carpaccio. Het hoofdgerecht bestaat onder andere uit:

 • Stoere boerenburger
 • Vierhouten Steak
 • Gebakken zalmmoot
 • Vegetarische curry

Er is nog meer keuze in vlees- en visgerechten. Maar behalve de vleesgerechten en de keuze uit visgerechten is er natuurlijk ook de keuze in  vegetarische gerechten. Ook hier is natuurlijk aan gedacht. Geniet bijvoorbeeld van Vegetarische Curry of Tortilla Schelp. Zie onze meukaart voor meer uitleg aangaande de gerechten.

‘Eten van de plank’ in het bos bij de heide

Als u heeft gefietst in het bos of heeft gewandeld bij de heide heeft u wel een heerlijke maaltijd verdiend! Als groep zijnde, bijvoorbeeld met familie of vrienden, is het gezellig om als hoofdgerecht te kiezen voor het boeren- boerinnen-, of knechtenmenu. Op een plank van 1 meter 50 worden overheerlijke gerechten geserveerd. Hierop staan diverse schaaltjes die gevuld zijn met: varkenshaas, spareribs, boerenfriet, gebakken piepers, boerensalade en vier soorten sauzen. Het hoeft niet met een groep, het kan namelijk al vanaf twee personen. Het nagerecht wordt geserveerd zoals de knecht of de boerin dit zou willen met verschillende  ijssoorten en lekkernijen. Bij alle gerechten die geserveerd worden staat informatie aangaande allergenen (gluten, noten, soja en lactose). Dat is heel prettig voor mensen met bepaalde allergieën, dus  is het voor een ieder fijn om hier te komen eten. Wij serveren natuurlijk ook speciale kindermenu’s.

Serveren van gezonde producten uit eigen moestuin

Achter ons restaurant verbouwen wij verse groenten en kruiden uit eigen moestuin. Gezond eten middels gezonde ingredienten van Veluwse bodem in het bos, dat staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is heerlijk en onmisbaar bij al onze vlees- en visgerechten als ook bij onze vegetarische gerechten. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe verrassingen qua menu’s zoals wildgerechten in de herfst en heerlijke stamppotten in de winter.  Wij verwelkomen onze klanten graag in ieder seizoen van het jaar. Ons restaurant in Vierhouten bevindt zich aan de kant van Elspeet, vlakbij de heide

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>