Heerlijke spareribs voor de vleesliefhebbers in de regio Apeldoorn, Vaassen, Epe

Voor de lekkerste spareribs van de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe, bezoekt u (grill)restaurant De Boerenschuur.  Aan de rand van het dorp Vierhouten, in het midden van de prachtige Veluwse bossen en heidevelden, bevindt dit sparerib restaurant zich op een idyllische plek, omringd door een kleurrijke boerenbloemenpracht met heerlijke geuren. Eenmaal binnen treft u een sfeer van diverse nostalgische boerenvoorwerpen van de Veluwe. Wij bij De Boerenschuur proberen het onze gasten helemaal naar de zin te maken. Wij hebben het geheel oergezellig ingericht en men voelt zich hier direct helemaal thuis.

Spareribs en andere vleesgerechten

Er is keuze uit verschillende soorten vleesgerechten en wat de spareribs betreft kunt u een keuze maken uit de volgende menu’s:

 • Boeren spareribs
 • Boeren ribcoast
 • Allegaartje van de grill (waaronder spareribs)

Daarnaast vleesgerechten  zoals: de boer, boerin en de knecht met diverse vleessoorten, knechten vlees of grootmoeders tamme eendenbout. Maar kijk ook eens naar ons boeren-, boerinnen-, en knechtenmenu op een plank van 1 meter 50 waarop spareribs en andere vleessoorten worden gepresenteerd, natuurlijk met boerenpiepers, groenten en sauzen. Dit is een gezellige en creatieve manier van samen tafelen.

Liever vis of vegetarisch eten in de regio Apeldoorn, Vaassen, Epe?

Wie toch liever een visgerecht of vegetarisch gerecht wenst, ook hierin is de keuzebij ons enorm. Kijk bijvoorbeeld naar ons Uit de Boerensloot menu met grote garnalen, gebakken kabeljauwfilet of gegrilde zalmmoot. De vegetarische burger of de steeds wisselende vegetarische schotel worden ook altijd op prijs gesteld. Alle menu’s kunnen gecombineerd worden met diverse voor-, bij-, en nagerechten. Dat alles bij elkaar maakt het tot een heel smakelijk geheel waarvan u, samen met familieleden of kennissen, heerlijk van zult genieten.

Lunchmenu’s

Genieten van spareribs of genieten van andere gerechten is bij De Boerenschuur een beleving op zich maar u kunt hier natuurlijk ook een overheerlijke lunch nuttigen. Bent u rond lunchtijd in de regio Apeldoorn, Vaassen of Epe, bijvoorbeeld voor een fietstocht, wandeling of mountainbike tocht en zoekt een restaurant om heerlijk (spareribs) te lunchen? Kies dan bijvoorbeeld uit: spareribs met friet, kipschnitzel met friet, vis van de dag met friet, carpaccio, tosti menu of gewoon een lekker soepje met boerenbrood.

Eigen moestuin voor gezonde groenten en kruiden

Bij De Boerenschuur hebben wij onze eigen moestuin met verse groenten en kruiden van eigen Veluwse bodem. Heel gezond dus. Deze verwerken wij in onze keuken en daarna bij de heerlijke gerechten als finishing touch.  Het grillen van vlees en vis is een gezonde wijze van bereiden omdat dan de vitaminen en mineralen behouden blijven. Hebt u last van allergenen, meld het ons.

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>