Steakhouse De Boerenschuur heerlijk eten in de regio Harderwijk, Putten en Garderen

Het steakhouse is binnen heel nostalgisch ingericht met oude boerenvoorwerpen van de Veluwe en buiten op het grote terras geniet u optimaal van de kleurrijke bloemenpracht met haar intense geuren.Wij proberen het onze gasten helemaal naar de zin te maken zodat iedereen zich hier meteen thuisvoelt.

Keuze uit diverse steaks en andere menu’s

De vleesliefhebber is bij ons helemaal op zijn of haar plek. Wat de steaks betreft, kunt u genieten van een overheerlijk diner met een soepje of ander voorgerechtje vooraf, lekkere bijgerechten en niet te vergeten een nagerecht.  De volgende steaks zijn een aanrader:

 • Boerensteak
 • Vierhouten steak
 • Rib-eye steak

Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere vleesgerechten te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld de boeren ribroast, boerensaté van de haas, stoere boerenburger, boerenmeisjes vlees en nog veel meer keuze. Bij zo’n overheerlijk menu kunt u lekkere bijgerechten bestellen zoals: gegrilde maïskolf met honing, schaaltje dagverse groenten of een ander keuze uit ons menu.

Steakhouse met eigen moestuin nabij Harderwijk, Putten en Garderen

Toch wel bijzonder is dat wij bij De Boerenschuur in onze eigen moestuin diverse kruiden en groenten verbouwen en deze serveren bij onze overheerlijke gerechten. Gezond van eigen Veluwse bodem. Dit is heerlijk bij al onze vlees- en visgerechten en vegetarische gerechten. Dus na een wandeling, fietstocht, tour met de motor of auto in de regio Harderwijk, Putten, Garderen e.o. bent u van harte welkom in ons steakhouse. Natuurlijk is het ook mogelijk om tussen de middag te genieten van een smakelijke lunch.

Voorgerechten en toetjes

Bij een heerlijke steak of ander gekozen gerecht, maakt een voorgerecht en een toetje aan het eind het geheel helemaal compleet. Voorgerechten zoals carpaccio, huisgemarineerde zalm, boerenbrood of boerenvoorafje vallen bij onze gasten altijd in de smaak en zo ook een toetje, bestaande uit ijs zoals de bananensplit of de blanke boerin. Maar wie liever geen ijs wil, kan kiezen uit bijvoorbeeld hangop, monchoutaart of crème brûlée. Maar ook een ‘bakkie’ koffie of thee is mogelijk, evenals een lekker likeurtje. Hebt u last van allergenen, meld het ons.

Speciale menu’s

Een leuk alternatief voor de voor-, hoofd-, en nagerechten zoals bijvoorbeeld de steak als hoofdgerecht is: het boeren-, boerinnen-, of knechtenmenu. Hierbij worden op een plank van 1 meter 50 allerlei gerechten geserveerd, van vlees tot groentes en piepers. Een creatieve manier om gezellig met familie of vrienden te tafelen in de regio Harderwijk, Putten, Garderen en ver daarbuiten. Tot snel!

De Boerenschuur is ook goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

				
					
<a href="https://widget.guestplan.com/?id=Q6xdoR0b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502&locale=nl">link text</a>
				
			
				
					console.log( 'Code is Poetry' ); <script> 
  (function(g,s,t,p,l,n){
   g["_gstpln"]={};
   (l=s.createElement(t)),(n=s.getElementsByTagName(t)[0]);
   l.async=1;l.src=p;n.parentNode.insertBefore(l,n);
  })(window,document,"script","https://cdn.guestplan.com/widget.js");
 	_gstpln.accessKey = "b93089b9ee6a13a37efa7d418875a067187d7502";
	_gstpln.open = false;
	_gstpln.useReservationNotes = false;
 </script>